Nie je to o radosti ja som svoje cisterničky alkoholu vypil do 45 rokov svojho veku a aj na zdravie😃 ,čiže cca patnácť rokov skoro vobec nepijem . Problém vidím v tom, nejaká partia sa pôjde zabaviť zaplatia za alkohol , v lepšom prípade oslepnú v horšom, starosti života budú mať rýchle za sebou, to je ten problém. Ideš do normálneho podniku a za svoje peniaze oslepneš ,alebo umreš.
Ruskú ruletu už pozná každý , ako sa bude hovoriť tomuto andrealínovému športu, to neviem. 🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

grofik: pokud nekdo pije z 6litroveho barelu s poskozenym kolkem, pripadne z podezrele lahve s etiketou ktera zmizela z trhu uz pred lety, tak asi na tom neni moc dobre s pudem sebezachovy i jinymi vecmi.
Ze bych sel do normalniho podniku a oslepl nebo zemrel, to se opravdu nebojim.

Pekná dievčina stopuje. Vraví príchodziemu šoférovi:
Nevzali by ste ma so sebou do Bratislavy?
Rád.
A nezastavíte v lese a nebudete tvrdiť, že máte upchatý karburátor?
Nie.
A nebudú vám vynechávať sviečky, alebo nevybije sa vám batéria?
Celkom určite nie.
To je neuveriteľné! - krúti dievčina hlavou - Taký starý automobil a v takom dobrom technickom stave.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Už to pojmenovali: "Česká ruleta".👿 👿 👿

Co to je "divně formulovaný"? Prostě jsem se ptal, jestli někdo viděl sadu 2012 s mincí ročníku 2013. Co je na tom divného? A že jsem se ptal na více místech? Podívej, co se tu týden probírá. To má být numismatický pokec? To je jako lamentace pokročilých alkoholiků-notoriků nad vyschlou flaškou..... Tak jsem se ptal i jinde. Je to důvod k cenzuře a smazání příspěvku?

bublina ci blblina? teraz neviem😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.