díky napsáno...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

dneska mi to prislo v emaily...... nazor nech si spravy kazdy SAM
dnes poslali arcizlocinci zo Smeru 250 milionov euro do Eurovalu, je to len prva splatka...... Preco Fico drancuje a likviduje strednu a chudobnu vrstvu fico a jeho smer sd bije a zdiera bielych naivne tvrdsie a tvrdsie pracujucich danovych poplatnikov a haji zaujmy asocialov, ciganov a goril…pretoze parazit chrani parazita fico a jeho smer sd v case neustaleho zdrazovania zdanovania navysila rozpočet na Trnkovu generalnu prokuraturu o 5 133 103 eur, na Paskovu kancelariu narodnej rady o 6 700 368 eur a kancelariu prezidenta Gasparka Seatoviča o 772 944 eur. fico a jeho smer sd ide vytvorit uz vytvoreny informacny Pociatkov dopravny servis za 150 milionov eur fico a jeho smer sd ide postavit TA3 Kmotrikovi za mediálne sluzbicky futbalovy stadion za 50 milionov eur fico a jeho smer sd ide vyplatit z nasich dani 400 milionov eur goriliemu pentakovi Hascakovi za Doveru fico a jeho smer sd ide rusit sviatky aby mohli slovenski otroci viac makat na panskom na kalicurakov cigansky policajny gorili stat fico a jeho smer sd ide dat 1,2 miliardy eur do španielskych vytunelovanych bank bohatym bankarom fico a jeho smer sd ide dat zatial 660 milionov eur v piatich splátkách do Eurovalu zapadnym bankarom fico a jeho smer sd ide poslat do cypru v ramci záchranného balicka v eurovale, cyperskym schrankovym firmam 160 milionov eur fico a jeho smer sd sa zarucil peniazmi slovenskych danovnikov v Eurovale za 21,31 miliardy. Eur čo predstavuje viac ako dvojnásobok predaného štátneho majetku z čias vlád Mikuláša Dzurindu a Vladimíra Mečiara Je hadam každému jasne preco Fico a jeho smer sd neustale zvysuje dane, utahuje opasky, zdiera a likviduje strednu vrstvu. Preco mame teraz za jeho vlady najvyssie ceny potravin,benzinu, cien a poplatkov na uradoch.. Pritom neustale bezcharakterne a arogantne presviedca sestricky,ucitelov, lekarov, robotnikov, zamestnacov, ze na ich zvysenie platov nie je, lebo on chce byt v prvej lige…., toto vsetko robi len preto, aby bol pekny a zahojeny v Bruseli, pritom chudobna slovač mu moze pod rukami aj zdo chnut. Je to zapredanec nadnarodnych bankovych korporacii a excelentny vlastizradca.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

no na platy ucitelom a zdravotnym sestrickam nemaju ale grekom poslu na vystavbu noveho pretekarskeho okruhu 👿 👿 👿 je mi z toho na zvracanie...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.