Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Forpus

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2014

#20081 28. 2. 2015, 16:56

to Harley - sice to je sotva seminárka, ale aspoň to má hlavu a patu (jen ta hlava ani pata není od bakalářské práce😉

Teda nečetl jsem to - to jen podle povrchního hodnocení...

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#20082 28. 2. 2015, 17:54

No je to opravdu děs ... Zrovna minulý týden jsem měl v ruce jednu bakalářku, kterou bude dotyčná letos v létě obhajovat, a protože má téma týkající se Břetislava I., byl jsem na ní zvědavý. Sotva jsem ji však otevřel, zvědavost mě přešla a nechápu, jak někdo může něco takového předložit na závěr svého studia. Text měla místy založený do bloku, jindy zalomený k levému okraji, hned po obsahu následoval úvod a i další kapitoly navazovaly jedna na druhou, takže se v tom nedalo vůbec orientovat. Literatury tam měla také sotva 10 knih ... Na první pohled hrůza, ani se mi to nechtělo číst ... Jsem zvědavý, jakou známku jí navrhne vedoucí práce, protože shodou okolností je i mým vedoucím diplomky ... Nějak mi to k němu nejde, že by pustil k obhajobě takovou práci ...

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#20083 28. 2. 2015, 18:52

Soukroma vysoka skola, budoucnost naseho skolstvi, aneb neni dulezite kolik toho vis, ale kolik muzes zaplatit.. zvykejte si🙄

Profilový obrázek
Forpus

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2014

#20084 28. 2. 2015, 19:04

V rádiu jsem nedávno zaslechl kus rozhovoru s prof. Vladimírou Dvořákovou (předsedkyní akreditační komise) a ta kritizovala kvalitu závěrečných prací nejmenované soukromé vysoké školy - dostalo se jí prý odpovědi, že zákon nenařizuje, aby tyto práce byly kvalitní...

tak co si o takovém PODNIKÁNÍ myslet...

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20085 28. 2. 2015, 20:12

ty práce jsou děs a hrůza. nicméně ta moje také nebyla žádná sláva.
a když někdo tak moc ten titul chce/potřebuje, tak co. beztak bude důležitější, co umí, případně KDE studoval

Profilový obrázek
Aliquis

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2012

#20086 28. 2. 2015, 20:59

Podoba čisto náhodná??😃

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#20087 1. 3. 2015, 10:44

Kamošovi vydali v potravinách...aj sa to celkom podobá na 20 cent😃

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#20088 1. 3. 2015, 11:05

az na to ze kurs je cca 1:4, takze ho okradli o 15 centu🙂

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#20089 1. 3. 2015, 12:11

Pokazené auto.

Milý Janko !
Dúfam, že mi dokážeš pomôcť! Jedného dňa som nechala manžela doma pozerať na televíziu a odišla som nakupovať. Asi tak 2 kilometre od domu sa mi pokazilo auto, proste prestalo ísť. Vrátila som sa domov po manžela, aby mi pomohol, no doteraz nemôžem uveriť tomu, čo som po príchode uvidela! Bol v posteli so susedovou dcérou! Ja mám 32, manžel 34 a ona len 19!!! Manžel sa mi nakoniec priznal, že sa spolu stretávajú už pol roka! Vraj do manželskej poradne nepôjde. Som úplne v koncoch, prosím pomôž mi. Magda.

Milá Magda!
Že ti prestalo ísť auto po takej krátkej ceste môže byť spôsobené viacerými príčinami. Najskôr skontroluj, či nie je upchaný prívod paliva. Ak je čistý, skontroluj všetky prívody vedúce k motoru. Taktiež skontroluj káble, či nie sú poškodené. Ak nie je problém tu, je treba previesť kontrolu palivového čerpadla, či nie je poškodené a dáva správne množstvo paliva. Dúfam, že som ti pomohol.
Janko

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Filozof

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2015

#20090 1. 3. 2015, 12:45

Ad VŠ a školní práce v Česku

Úroveň VŠ je děsivá. To, co předvádějí "profesoři" a "docenti", neřkuli As. a Odb.As. je často hrůza. Ale je to logické. Přesně to zapadá do morálního kreditu a opravdových cílů daných osob.
Logickým důsledkem toho je pak úroveň studentů a jejich výstupů. Buďte rádi, že do toho nevidíte, nebo jen lokálně - na jedné škole, v jednom kruhu... A buďte vděčni za své dosavadní iluze. Všichni, o kterých vím, že jim tento stav opravdu vadí, republiku opustili. Nemohli jinak.

Mimochodem - moje první semestrální práce na 4. VŠ se týkala právě dějin, vývoje, vnitřní podstaty a pokusu o re-definici peněz. Měla tuším 35 stran. Samozřejmě ji nikdo z profesorů nečetl (jak jinak) a samozřejmě všichni ostatní spolužáci odevzdali 3 stránky opsané kapiloly z učebnice (17x Monopoly, 3x Oligopoly, 6x Monopolistická konkurence), ti "nejlepší" pak nic neopisovali a články fyzicky okopírovali (ofotili). Našel se dokonce mistr, co takto okopíroval "vzorovou" práci, která nám byl zapůjčena na ulkázku.

O tom, že diplomky nečtou (až na výjimky) nejen hodnotitelé, ale ani vedoucí práce, není třeba psát. O tom, že 99,9 % jakýchkoliv prací nesplňuje základní úkol - tedy by cokoliv ŘEŠILO - ale jen donekonečna semílají, přeformulovávají a opisují 1000x jinde napsané už je škoda psát. Zkuste si přečíst náhodných 1000 diplomek z filozofie, ekonomie, práva, historie, matematiky, sociálních věd ap. a víte o čem mluvím.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.