Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20641 13. 3. 2015, 16:58
Voloďa a)"...ježišmárjá, tak se hned nerozčiluj..." Opět nechápu z čeho usuzuješ, že se rozčiluju, ale to je jedno. Tady furt někdo něco předpokládá a nečte, co píšu. Oprvadu nevím, proč bych se u tohohle měl rozčilovat. ...

Usuzoval jsem to z Tvého tónu, některé věci se po internetu jen těžko zjišťují, tak člověk musí i předpokládat.
Tak to gratuluji a ať se ti nejden dnes, pátek 13tého, malé žluté míčky vyhýbají 😎

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#20642 13. 3. 2015, 17:03

Evropa ja sa ta pytam co dokazali ti ludia , ktorych akoze ja hovorim mala bezpecnost zbit ? Co dokazala? Zbavili sme sa komunistov? Spravodlivo sme ich potrestali? Zrusila sa akurat tak veduca uloha strany, otvorili sa hranice, rozbilo sa ceskoslovensko, rozkradli majetky privatizaciou. Atd.
Kludne mohla Vb demonstrantov radsej zbit ako sa to stalo na predchadzajucich demonstraciach a revolucia mohla byt radsej o pet rokov neskor s lepsim vysledkom. Urcite by sme nic nezmeskali a ako stat len ziskali. A snad by s tych vsetkych demonstrantov konecne niekomu doklaplo, ze za to ako to tu vyzera nedemonstrovali. Ved iluzie demonstrantov sa rozplynuli par mesiacov po 89tom... Dnes je v spolocnosti apatia ktora je horsia ako komunizmus

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Filozof

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2015

#20643 13. 3. 2015, 17:06

:-))))) "Z Tvého tónu..."
To byl dobrý frk. :-) Tak se omlouvám, za tón. :-)

Malé žluté míčky - nějak mi nesepíná... ale za gratulaci děkuji. I když... že je pátek 13: jsem nevěděl - a doteď jsem byl v klidu! Tys mi ho narušil!! :-(
A včera začal v práci blbnout systém, takže dnes se do práce trochu bojím... jestli se projeví pátek 13. ani bych se nedivil...

Profilový obrázek
Lukas105s

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2014

#20644 13. 3. 2015, 17:08

Ach jo, Jano, už se probuď prosím tě😉 Brett to napsal naprosto přesně, vezmi si z něho příklad.
Nejvíc mě dostal ten pocit bezpečnosti. To jako fakt myslíš vážně? Bezpečnost před invazí zlých imperialistů nebo čím? Ta doba byla prosycená strachem. Na byťáku sdělím, že jsme v domě vyhubili rusy a jiný obtížný hmyz, a vzápětí mě muži v uniformách vezou někam, kde zaručeně uklouznu v koupelně na kamna. Dneska můžu říct, že Zeman je vůl, a nestane se mi nic.
Prosím, neříkej, že tehdy nebyli zloději, vrazi, vandalové, úchylové nebo feťáci. To by totiž nebyla pravda.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#20645 13. 3. 2015, 17:20

jano7B9 napsal/a:

Evropa ja sa ta pytam co dokazali ti ludia , ktorych akoze ja hovorim mala bezpecnost zbit ? Co dokazala? Zbavili sme sa komunistov? Spravodlivo sme ich potrestali? Zrusila sa akurat tak veduca uloha strany, otvorili sa hranice, rozbilo sa ceskoslovensko, rozkradli majetky privatizaciou. Atd.

Já Vám Vaše kritická slova neberu, protože některá kritika je na místě, ale musíte si konečně uvědomit jednu skutečnost. Buď budete opěvovat starý pořádek a pak to dejte všem na vědomí, nebo mějte pouze výhrady k dnešním špatným věcem s tím, že musíte jednoznačně dát najevo, že tyto dva systémy se nedají v negativní rovině srovnávat. Zároveň musíte umět pojmenovat věci pravými jmény.
Vy ale lítáte od patníku k patníku. Podle Vás je dnešní režim stejně zločinný jako ten minulý, ale návrat minulého režimu nechcete. Přitom ve vzduchu je cítit ochota změnu připustit, která je navíc podpořena jasnými výroky. To si opravdu myslíte, že jsou tady lidi blbí a neumí dešifrovat.
Já pocházím z rodiny, kde znalosti historie vždy hrály primární roli, proto mě neoblafnete, ač budete svoje výroky maskovat do jakýchkoli ušlechtilých forem.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#20646 13. 3. 2015, 17:22

Lukas hovorim o pocite bezpecnosti v spolocnosti, statistiky nepoznam , ale pripada mi ze jednoducho bolo menej zlocinov ako dnes. Moze to byt subjektivny dojem, ze dnes sa o nich informuje viac.Co je urcite pravda, ze sudy pracovali rychlejsie. Nie ako dnes.ked sa caka na rozsudok 10 rokov...
Vrchol je, ked stat ide stavat dialnicu a nejaky pytomec si postavy hlavu a nechce predat pozemok statu. A tak sprosty stat namiesto vyvlastnenia zastavi stavbu, caka 5 rokov a potom mu zaplati trojnasobnu sumu...
Voloda - necakal som ze niekto dokaze spochybnit to co som spominal. Ty si unikat.
Zareagujem len na zdravotnictvo, na ostatne nemam chut. Dnes aj vtedy sa platilo z dani. Dnes ale musis doplatit aj z vlastneho. Viac k tomu netreba 😉

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#20647 13. 3. 2015, 17:26

něco jsem vypichol o IS - jsou to vrazi a barbaři , ale na druhou stranu , jejich vojáci si žijí v luxusu , maji nový auta (nemuseli na ně stát 2dny řadu), mají baráky a nemuseli se kvůli nim zadlužovat , , práci mají taky jistou co více si přát

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#20648 13. 3. 2015, 17:29

jano7B9 napsal/a:

Lukas hovorim o pocite bezpecnosti v spolocnosti, statistiky nepoznam , ale pripada mi ze jednoducho bolo menej zlocinov ako dnes. Moze to byt subjektivny dojem, ze dnes sa o nich informuje viac.Co je urcite pravda, ze sudy pracovali rychlejsie.

Ano soudy pracovaly rychleji. Z OV strany přišel na soud rozkaz a nebohý soudce ho musel spnit. Obhajoba žádná, atd.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#20649 13. 3. 2015, 17:37

Evropa - vsetky veci tu uz boli spomenute, pre aj proti od viacerych ludi.
Asi je tu ozaj niekto blby a neumi desifrovat. Nechapem preco by som nemohol poukazovat na minuly aj na dnesny rezim , a ich vyhody a nevyhody ,ked som presvedceny , ze ani jeden rezim si ludia tak nepredstavovali ked si ho volili.

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#20650 13. 3. 2015, 17:39
jano7B9 napsal/a: Lukas hovorim o pocite bezpecnosti v spolocnosti, statistiky nepoznam , ale pripada mi ze jednoducho bolo menej zlocinov ako dnes. Moze to byt subjektivny dojem, ze dnes sa o nich informuje viac.Co je urcite pravda, ze sudy pracovali rychlejsie. ...

To si sa teraz pekne strapnil 😆

... Som tu deň a noc ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.