Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#38681 5. 5. 2020, 22:54

Paul napsal/a:

barbar anglicky umíš, schválně si zagůgluj, co se píše o Burešovi ve světě...
A nic pozitivního to nejni..píšou o obřím střetu zájmů.
Někdy mi připadá, že nejsi z týhle planety.😲

Furt píšou a nepišou.. Kokotiny pořád dokola.
Když budu chtít na každého se dá něco najít, to je hold politika..
Tak si zvykej (že nejsme s tyhle planety jmenem Praha).. 😉

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38682 5. 5. 2020, 23:02

Já jsem ze sedlákova. Ale i tady vidíme, co je Bureš za šupáka. 🙂

Profilový obrázek
jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

#38683 5. 5. 2020, 23:16

barbar napsal/a:

Babiš ... světově uznávaný, boss české i zahraniční ekonomiky

barbar napsal/a:

Babiš ... ,v dnešní krizovém období maximálně podpořil a pevně stál za národem..

ty v*le, fakt hustý

ale to druhý vlastně jo, když se tu rozhoduje podle reakcí na FB a podle toho kolik lidí podepsalo nějakou petici (tedy když se to zrovna hodí, protože by z toho mohly být nějaké politické body u voličů, jindy ne) a nikoliv dle odborných argumentů

pro zájemce (o tom kdo tady vládne) - sám to normálně nesleduji (není na to čas), ale byl jsem upozorněn a stojí to za to - pokud nechcete shlédnout celé doporučuji aspoň úsek v čase 4:56 - 6:53 (ale i zbytek je dobrý)
https://www.televizeseznam.cz/video/stastne-pondeli/sokujici-prohlaseni-vicepremiera-havlicka-schopni-lide-do-politiky-nejdou-64057176

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#38684 5. 5. 2020, 23:29

Paul napsal/a:

Já jsem ze sedlákova. Ale i tady vidíme, co je Bureš za šupáka. 🙂

No ono jak se to veme, nehledě na to, že nikdo zkušenější není.. Republika je v podstatě podnik a je jí třeba také tak vést, abychom byli úspěšní nejen tady doma, ale i ve světě. Babiš je bezesporu v tom směru velmi úspěšný, tak nevidím důvod proč by ji nemohl nadále vést.. Za dobu jeho fungování v politice byl docela schopný a také svými oponenty respektován, vzhledem k tomu jakými sračky z jejich stran musel prolést.. Nevím zde hodnotim výsledky a přínos, narozdil od kontroverzní minulosti..
Dnes snad neexistuje nikdo kdo by neměl nějakého kostlivce ve skříni a pokud ano, pravděpodobně jako politik bude stát za hovno, pravdou je že takoví a jemu podobní bývají nejlepšími a proč? Protože umějí čelit problémům a jen tak je něco nepoloži samozřejmě je dobře, že jsou pořád a neustále pod tlakem médií a společnosti, alespoň máme jistou, že svou funkci povedou správným směrem...asi takhle to vnímám😉

Profilový obrázek
jacx

Moderátor

Zaregistrován:
20. 8. 2007

#38685 5. 5. 2020, 23:32

nejde o kontrovrzní minulost (jenom), kontroverznější současnost tady v jeho pozici nikdo nikdy neměl

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#38686 5. 5. 2020, 23:38

Facebook nemám aktivní a na nějaké jeho či jiné diskuse jakékoliv typu nechodím, pouze zde na sběratele ...
A ani nevím proč, občas mám potřebu se v tom směru vyblejt.. 😎

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#38687 5. 5. 2020, 23:58
Praha = Česká republika, Česká republika = jen a jen Praha. Prahu jsem měl rád, v minulosti jsem tam jezdíval docela často, ale v posledních letech když slyším Praha zvedá se mi kufr.. Všechno co se v republice děje je jen s Prahy, která vrhá stín na celou republiku samotnou.. Od politiky pražské kavárny, ovlivněna média, dětinské demonstrace, trapné vládní strany jako piráti s vyhulenym šaškem v čele, po nesmyslné a bezvýznamné (naopak republiku poškozujicí) aféry Koněv a osvícení vlasovcu. ...

Vždycky když si začnu myslet že máš všech 5 po hromadě, totálně to zazdis 😆 😁 přesně takhle si predstavuju čistokrevnýho čtenáře parlamentních listů... Argumentovat zřejmě vůbec nemá smysl...

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#38688 6. 5. 2020, 00:08

Dlouho jsem nečetl tak křišťálovy přednes prchalovi práce, ten by měl dozajista orgasmus kdyby si to tady přecetl.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#38689 6. 5. 2020, 00:15

EETerminator: Den vyúčtování Dlouho jsem neviděl něco tak perfektního, dnes kavárna/koblihy 1/0 https://youtu.be/4ojIw3khTHw

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38690 6. 5. 2020, 07:32

=barbar]

omg. to je kravina. resp. pokud by tomu tak bylo, byl by již dávno sesazený, tak jako mnoho vedoucích podniků. super podnik, i když se daří, pořád jede v červených... republika jsou volby a politika, nic jiného

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.