Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38791 7. 5. 2020, 22:45
Komáre nevzrušuj se tolik, jseš jak histericka ženská... Ano občas( jak přímo píšeš) přes,, držku,, určitě by to mělo svuj význam.. Nač jednat z grazlama v rukavičkach..Myslel jsem právni stát západního typu... Ano dnes nedejbože někomu ukřivdiš i např. zde v minulosti ve sběrateli někteří lidé by pro pár hloupých slov hned podávali trestní oznámení fuj, pro pár slov ničit případné rodiny, znám případy dnes už pro hloupou facku tě odsoudí.. Vše protože máme všude plno právníků, psychologů, znalců, analytiků sáma inteligence, která potřebuje z něčeho žít, žít s lidských útrap a chyb v minulosti to nebývalo .. Mám plno přátel studovanych s tituly a nemají práci, nebo práci za pár šupu, nikdo nechce dělat, trh je přesycen hlavounama, kteří nemají nic na práci než dumat nad kavarenskymi nesmysly, demonstrovat a vše kritizovat.Či ohrnovat nos nad prací bez svých představ pro které naivně studovali.. Každý jeden by měl sloužit zemi v armádě, či práce státu prospěšné hned by je přešly hlouposti.Včetně ostatních mladých ihned po studii.. Tak jak psal Altmann dnes získat titul je naprostý průměr nic neobvyklého,maturita je základ a vyšší vzdělání pomalu samozřejmost, ale do reálného života v dnešní době pro většinu k hovnu. Stejně jak to znam v Británii.. ...

to jsou děsně uplakané kecy, to by člověk čekal od nějakého hospodského povaleče, a přitom se nám tady barbar snaží prezentovat jako všeAsvetoználý exemplář.
já třeba mám, mimo jiné, vystudovanou filosofii. obor, který asi všichni řeknete, že je k hovnu. no a prosím. jeden bývalý kolega/spolustudent má problém s prací. všichni ostatní nadstandardně spokojeni... ale třeba každý má takové okolí, jaký sám je. co barbare?
a s debilama, já osobně, soucit moc nemám.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38792 7. 5. 2020, 22:48
Já mám smůlu, že žiji poněkud déle a asi si více pamatuji. Své názory nemění. Mašínové jsou pro mně vrazi. Vlasovci jsou zrádci i když mezi nimi bylo dosti lidí, kterých je mi moc líto. Rusko má své problémy to je pravda. Ale to omílání známých věci je opravdu na guano. V USA teprve občanská válka udělala jasno s otroctví. Za hlavu indiána se platilo. Jižní státy si USA ukradlo od Mexika. Možná znáte 12 let v řetězech, Kořeny a další věci. Irové tak do roku 1900 byl považovány z méněcenné. Rasismu se ukázal v současné době. Trump je s prominutí blb, který vládne atomovými zbraněmi. USA mělo Vietnam-Rusko Afganistan. Víte to je demokracie, Vy si píšete své názory, ale běda, když můj názor se neshoduje s tím co jsem napsal. Poul mně "dusí" neb já mám názor, že vražda je vražda a je celkem jedno kdo to napsal. To je fakt diskuze na hovno (originál) Já jsem stránky uzavřel a můžete svoji zlobu psát jinde. Diskuze je slušná řeč mezi lidmi.Ale dnes jsem byl sražen na kolena a to Paulovi nemohu zapomenout, stále sputnik atd. Slušný slovenský historik je označen za rusofila, pánové mám Vás u hrdele a veřte, že někdy a někdo to musí ukončit. Rozmyslím si to, ale asi zítra tu stránky smažu kompletně. Nenávist mezi lidmi a národy je hrozná věc, o to horší, že to nechcete chápat.

budu i činy nebo jen kecy?😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#38793 7. 5. 2020, 22:51

Abyste přišli na jiné (sexuální?) myšlenky: https://www.youtube.com/watch?v=EhW3ng6GZu0

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38794 7. 5. 2020, 22:51

Dost se začíná překrucovat. Nikoho jsem za rusofila neoznačoval.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38795 7. 5. 2020, 22:53

ale jestli to má být smazáno, tak radši zareaguji:

Altmann

#1321 7. 5. 2020, 20:58
Moderátor

Pavle III.
Již ve Starém zákoně se říká, co je dobré a co je špatné, v Bibli najdete přímo záležitost člověk zlo i dobro. Zločin a trest jsme měli jako povinnou četbu. Kdo jsi bez chyby...... ?

Chci tím říci, že máte i pravdu, ale hodně věcí si idealizujete, jiné podáváte s trpkou zlobou je to jen můj názor, který není?-ničím podložený?

starý zákon je jen jeden z mnoha. co je dobré a co ne, to je velice proměnlivé. vy v podstatě souhlasíte vždy s každý ALE ... a nás v obchodě učili, že vše co je před ALE je hovno platné...

a ten názor od barbara asi někam zmizel, takže to nechám bez reakce

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38796 7. 5. 2020, 22:57

z toho je hroznej guláš už 😃
Já už nevim, kdo na co reaguje.
A zjistit odkud text pochází pomocí ctlr-c ctlr-v do gůglu tu asi větší část lidí nepobírá.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38797 7. 5. 2020, 23:02

Altmann zbytečně si to berete osobně, jasně jsem napsal, že pokud vám nějaký text přišel mailem a nevíte odkud je, beru zpět, že jste to okopíroval ze zmíněnýho webu.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#38798 7. 5. 2020, 23:02

Já uš nešikala niš, pošledny pšišpevek uš nešlo pošlat.

Znova to psát nebudu.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38799 7. 5. 2020, 23:05

Tak dvojitej klystýr a spát! 😃

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#38800 7. 5. 2020, 23:08

Tvl udusat zeminou. Tak to mi ho vyndey 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.