to jsou děsně uplakané kecy, to by člověk čekal od nějakého hospodského povaleče, a přitom se nám tady barbar snaží prezentovat jako všeAsvetoználý exemplář.
já třeba mám, mimo jiné, vystudovanou filosofii. obor, který asi všichni řeknete, že je k hovnu. no a prosím. jeden bývalý kolega/spolustudent má problém s prací. všichni ostatní nadstandardně spokojeni... ale třeba každý má takové okolí, jaký sám je. co barbare?
a s debilama, já osobně, soucit moc nemám.
ferovyobchodnik@seznam.cz

budu i činy nebo jen kecy?😃

Abyste přišli na jiné (sexuální?) myšlenky: https://www.youtube.com/watch?v=EhW3ng6GZu0

ale jestli to má být smazáno, tak radši zareaguji:
Altmann
#1321 7. 5. 2020, 20:58
Moderátor
Pavle III.
Již ve Starém zákoně se říká, co je dobré a co je špatné, v Bibli najdete přímo záležitost člověk zlo i dobro. Zločin a trest jsme měli jako povinnou četbu. Kdo jsi bez chyby...... ?
Chci tím říci, že máte i pravdu, ale hodně věcí si idealizujete, jiné podáváte s trpkou zlobou je to jen můj názor, který není?-ničím podložený?
starý zákon je jen jeden z mnoha. co je dobré a co ne, to je velice proměnlivé. vy v podstatě souhlasíte vždy s každý ALE ... a nás v obchodě učili, že vše co je před ALE je hovno platné...
a ten názor od barbara asi někam zmizel, takže to nechám bez reakce

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.