Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#39151 20. 5. 2020, 22:03

Paul napsal/a:

Ano. Myslel jsem, že to psal grofík. Ale..

https://evagallova.blog.sme.sk/c/533102/vtipy-o-koronaviruse.html

:D že mě to ani nepřekvapuje, to je tak na jeho "úrovni"

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#39152 20. 5. 2020, 22:10

Bolo to len malé pripomenutie starostlivosti Britov o svojich občanov...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#39153 20. 5. 2020, 22:32
Pane kolego Evropo Ja rozumím principům demokracie velmi dobře a mám své bohaté zkušenosti v zemich s její dlouhou tradici.. Pane kolego všiml jste si,že kažete vodu a sám pijete víno.. Přebirate názory, které si osvojujete, formulujete je do svých sofistikovaný představ a prosazujete je ve zdejší diskuzi.. ...

Doplním kolegu Barbara: V súčasnosti je „komunizmus“ veľmi moderné označovať ako zločineckú ideológiu a démonizovať ho tzv. „zločinmi komunizmu“, ktoré najviac zdôrazňujú tí, ktorí obhajujú zločiny kapitalizmu.
Jedným z príkladov je neustále argumentovanie demokraciou, ktorá však už reálne, vo svojom pôvodnom význame, prestáva existovať...
Momentálne je v kurze kolektívna manipulácia, ale ľudia časom precitnú nie je to nič nové na planéte Zem...😃

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#39154 20. 5. 2020, 22:37
Je to pořád dokola... Přeci nikdo to v 48 netušil co se bude později odehrávat! Tenkrát to byla opravdu po Mnichovu jediná volba... Já žasnu jak si dokážete věci přehodnotit a používat proti..

Ale tušili … někteří včas zdrhli, jiným se stala nehoda.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#39155 20. 5. 2020, 22:38

turtleoverhead napsal/a:

Piráti jsou průhlední až z toho běhá mráz po zádech. Prostě mladí komsomolci.
Volte Trikoloru.

Seš potróblé???

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#39156 20. 5. 2020, 22:40

Víte co vznikne, když katechetu přejede parní válec?

Svatý obrázek.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39157 20. 5. 2020, 23:45
Ale tušili … někteří včas zdrhli, jiným se stala nehoda.

Hrstka jich samozřejmě odešla, pro své rodiny v cizině,take vojáci i civil (letci ne všichni) bojující v řadách západních spojenců, ale né jen pro nadcházející politiku, ale hlavně strach z reakce obyčejných lidí, s migrace do ciziny po Mnichovu, mnozí v tom viděli do určité míry zradu. Po valce museli obhajovat a dokazovat důvod emigrace.
Ale jak známo bohužel pro některé později režim připravil procesy s kolaborace.. Což je samozřejmě neomluvitelne...

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39158 21. 5. 2020, 00:07
Doplním kolegu Barbara: V súčasnosti je „komunizmus“ veľmi moderné označovať ako zločineckú ideológiu a démonizovať ho tzv. „zločinmi komunizmu“, ktoré najviac zdôrazňujú tí, ktorí obhajujú zločiny kapitalizmu. Jedným z príkladov je neustále argumentovanie demokraciou, ktorá však už reálne, vo svojom pôvodnom význame, prestáva existovať... Momentálne je v kurze kolektívna manipulácia, ale ľudia časom precitnú nie je to nič nové na planéte Zem...😃

Komunismus by klidně mohl být zakázaný stejně jako nacismus a srp a kladivo stejně jako svastika. Bylo by to jenom dobře. Argument typu zločin to není když na to plivou ty co háji zločiny jiných je nesmysl. S tím demonizovanim, kdyby tě zakopali na Sibiři asi by jsi si taky chvíli říkal že je to zločin proti lidskosti, nebo snad připomíná ní holokaustu je demonizovanim 3. Říše? . Kolektivní manipulace? Dneska je podprahova, pomocí médií, tehdy byla viditelnejsi pomocí strachu. Demokracie existuje pořád a pořád jsou lidi co se snaží hájit hodnoty. Lidi nikdy neprocitnou, vždycky většina davu půjde za tím kdo to umí nejlíp naslibovat, žádný spasení nepřijde a snad srp a kladivo zůstane už jen historii.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39159 21. 5. 2020, 06:34
Znovu.. Růžové brýle nenosím, to snad mnozí kromě vás z mých příspěvků pochopili.. Komunisty obhajují, jelikož tato strana zde byla již od první republiky a s pohledu historického vývoje v ní nevidím hrozbu, naopak v určitých dekadách byla jediným vhodným východiskem.. Osobně jsem názoru vyvažených politických směru a komunisté patří i dnes do naší politiky ať se vám to líbí, nebo né. Prasečiny Babiše... Vězte, že je to nejlépe hlidaný politik u nás . V uvozovkách přirozená schopna,, dojna kráva,, a bylo by škoda jeho schopnosti nevyužít...

barbar napsal/a:

Je to pořád dokola...
Přeci nikdo to v 48 netušil co se bude později odehrávat! Tenkrát to byla opravdu po Mnichovu jediná volba...
Já žasnu jak si dokážete věci přehodnotit a používat proti..

Tak vážený pane, já zde nic nepřekrucuji, já zde pouze reaguji na Vaše zcela jasná vyjádření. Vy zde nehodnotíte jisté historické události, které vznikly na základě vývoje, ale Vy zde zcela nepokrytě obhajujete zločinnou komunistickou stranu!! Ano, po válce se nechali voliči zblbnout ideologií zločinné strany, bohužel.

Vy zde ale zrůdnou stranu obhajujete!!

To jsou Vaše slova, nebo se zde objevily sami od sebe bez Vašeho přičinění?

Tato diskuze ale má jeden pozitivní výstup, alespoň vím, s kým mám tu čest.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39160 21. 5. 2020, 08:33

Tato diskuze ale má jeden pozitivní výstup, alespoň vím, s kým mám tu čest.

Pane kolego vidím, že vám to pořád vrtá hlavou. Málo kdy se stane, že reagujete tak brzy po ránu..
Je to jak jsem psal,vy máte přátelé pouze ty, kteří mají stejné politické názory ostatní striktně odmítate jako Zemanovce, voliče Ano, sociální demokraty, komunisty a mnohé další..
Zřejmě jste mne nepochopil. Pustil jste si onu scénku? (obecná škola) podobně vnímám politiku i já.
Nemohu být v politice striktně vyhraněný. Politiku, politiky vládu vnímám jako jeden fungující celek.. Zajímají mne celková funkčnost vlády a její výsledky a přínos pro stát.. Jak jsem psal komunisté tam patří podobně jak to vylíčil svěrák v onom příspěvků..
Pokud se jedná o totální režim a jeho zločiny, já je samozřejmě neohajuji(je to pouze vaše posedlost to takhle vnimat a tím to na mne útočit ) pouze poukazují, že jsme to byli my, naši předkové kteří byli zrazení a tak to tenkrát vnímali. Byli jsme to my lidé, náš stát který se po válce sformoval v režim a pod jeho zaštitem si v uvozovkách,, vyřizoval účty,, s lidmi co považoval za hrozbu a hrozbu studené valky. My lidé tehdejšího československa (značná větší našich předků ) jako stát jsme se po Mnichovu a následně po válce provinili vůči některým spoluobčanům totalitními represemi, v podstatě stejně jako za Beneše,, čistky,, Němci u nás a zradci.
Včetně války to byla krůta doba ... Takto vnímám já, nebyli to oni někdo cizí, ale my naše země my čechoslovaci.. My jsme se tenkrát rozhodli ze své vlastní vůle na základě zrady a následného osvobození..minulost nelze zápřit, jak demokraté (zradný Mnichov a čistky za beneše) ta Totalita komunisté (poválečné procesy) máme maslo na hlavě a krev na rukou.. Nezáleží tolik na politice, ale na nás na lidech a minulost nám ukázala čeho všeho jsme schopni. Poté se vzájemně osočujeme a smývame onu špínu ( krev) s rukou a snažíme se ji přenést na druhé.Bohužel jako stát(celek) se ji nikdy nezbavime...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.