Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#40091 25. 6. 2020, 14:29
Co tam bylo?

ODS spustilo kampaň: "Postavme Česko na nohy"
Byla tam na nohách skládačka republiky a když soudružka Němcová doplnila poslední díl, celá republika jim spadla a rozpadla se 😃

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40092 25. 6. 2020, 14:39
ODS spustilo kampaň: "Postavme Česko na nohy" Byla tam na nohách skládačka republiky a když soudružka Němcová doplnila poslední díl, celá republika jim spadla a rozpadla se 😃

Miroslava Němcová byla členkou strany?

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40093 25. 6. 2020, 16:46
ODS spustilo kampaň: "Postavme Česko na nohy" Byla tam na nohách skládačka republiky a když soudružka Němcová doplnila poslední díl, celá republika jim spadla a rozpadla se 😃

Znovu se Michale ptám, byla Miroslava Němcová členkou strany?

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#40094 25. 6. 2020, 17:20

Pánové, já fakticky nevím koho volit. Možná, když zde si povídáme, zkusme se sjednotit, myslíte, že se nám to alespoň trochu podaří?

K paní Němcové, mně je jedno zda byla či nebyla, ale nějak u ní postrádám bystrý úsudek a rychlost myšlení, prostě není to vyzrálá politička.

Víte co se mi nelíbí. Máme(máte) dvojí metr, mnohdy byl v kSČ vadí, ale mnohdy nevadí např. generál Pavel. Mně třeba osobně vadí v jeho mládí takto do KSČ vybírali ty pevně kované kluky( Junáci klid mně nevybrali) Nechci z toho dělat nějaké peklo v diskuzi, to raději požádám Grofíka, aby to vymazal. ale zkusíme to??

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40095 25. 6. 2020, 18:24
Pánové, já fakticky nevím koho volit. Možná, když zde si povídáme, zkusme se sjednotit, myslíte, že se nám to alespoň trochu podaří? K paní Němcové, mně je jedno zda byla či nebyla, ale nějak u ní postrádám bystrý úsudek a rychlost myšlení, prostě není to vyzrálá politička. Víte co se mi nelíbí. Máme(máte) dvojí metr, mnohdy byl v kSČ vadí, ale mnohdy nevadí např. generál Pavel. Mně třeba osobně vadí v jeho mládí takto do KSČ vybírali ty pevně kované kluky( Junáci klid mně nevybrali) Nechci z toho dělat nějaké peklo v diskuzi, to raději požádám Grofíka, aby to vymazal. ale zkusíme to??

Já si myslím, že mám stejný metr a to dlouhodobě. Již několikrát jsem řekl, že nehodnotím lidi podle členství v konkrétní straně, ale každého se snažím hodnotit podle jeho činů. Pak např. si vážím člena strany, nejvyššího představitele obce, který zachránil v 50tých letech místního velice slušného hospodáře, kterému hrozilo vystěhování do pohraničí. Naopak opovrhuji nestraníkem, jehož mysl je plná bolševismu a také tak se chová.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40096 25. 6. 2020, 18:35
Pánové, já fakticky nevím koho volit. Možná, když zde si povídáme, zkusme se sjednotit, myslíte, že se nám to alespoň trochu podaří? K paní Němcové, mně je jedno zda byla či nebyla, ale nějak u ní postrádám bystrý úsudek a rychlost myšlení, prostě není to vyzrálá politička. Víte co se mi nelíbí. Máme(máte) dvojí metr, mnohdy byl v kSČ vadí, ale mnohdy nevadí např. generál Pavel. Mně třeba osobně vadí v jeho mládí takto do KSČ vybírali ty pevně kované kluky( Junáci klid mně nevybrali) Nechci z toho dělat nějaké peklo v diskuzi, to raději požádám Grofíka, aby to vymazal. ale zkusíme to??

Ale jak můžete ve svých letech položit tuto otázku?

Každý máme nějaké životní zkušenosti, které formují naše názory a jelikož jsme "pouze" pasivními účastníky voleb, pak se snažme hledat stranu, která nám je ochotna naše priority naplnit.

V mém případě hledám stranu, která bude ochráncem právního řádu, bude garantem začlenění ČR v západních demokratických strukturách, bude garantem v dodržování lidských a občanských práv. Strana, která bude ochotna řešit státní finance a důchodovou reformu, bude ochotna propagovat nepopulární opatření, které ale budou v zájmu budoucnosti. Atd.

Jaké máte životní priority Vy? Až si je sepíšete, pak hledejte stranu!!

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40097 25. 6. 2020, 18:52

bože, proč je tak málo chytrých a uvědomělých lidí...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40098 25. 6. 2020, 18:53

Já si naopak této ženy vážím pro její životní postoje za kterými pevně stojí, i když to neměla v životě jednoduché. Např. se vypořádala se zákeřnou nemocí, i když jí doktoři nedávali velké šance atd.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#40099 25. 6. 2020, 18:58

Svata prostato,tak jste se chytl, věděl jsem, ale s Vámi jsem nepočítal. Někdo rád poradí, někdo musí být za chytřejšího než druzí. Dokáže lidi fakt odradit. Jste chytrý, ale zároveň to rád slyšíte. Opanoval jste stránku, ale vůdce nejste.Škoda, hledal jsem souznění.

Prosím p. Grofíka o smazání těchto příspěvku

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#40100 25. 6. 2020, 19:01

Ale jak můžete ve svých letech položit tuto otázku?

Ještě pěkně prosím v jakých letech, to přece neberete v úvahu jak jsem vyrozuměl, jak můžete napsat něco o věku?

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.