Trefa ramires...
-s-

Kácení soch je jediná kultura černé rasy neb nic jiného nedokáži. Těch 10% opravdu chytrých černých lidí budeme muset chránit.
Novotný a spol a další to patří do naší kultury? Žili jsme, naši předci se snažil jak to uměli a parta černých lidí ničí to co oni vybudovali. Začalo to Koněvem)Novotným a skončí u Masaryka.
Jednou v historii toto období lze vysledovat, kdy husité ničili honosné kostely¨Mimochodem. Na aukro jsem umístil knihu, kterou napsal náš skutečně dobrý historik p. Fidler je to život a boj maršála Koněva a žádný zájem a tak si myslím, že takový závěr si dělám pro sebe. Co ti blbci vědí a znají o těchto lidech a my jim tleskáme. Tleskači a bourači, lidé vzpamatujte se a ukliďte Jánošika.
Ladislavaliev@atlas.cz

Viete Altmann pokial "omladina" nemá relevantné témy vrátane generácie pokročilej, pokiaľ pripocitate historicku nevzdelanost výsledky sa dostavia veľmi rýchle...
Môžu byt radi, že nevyrastali v demokratickej Mali, Tanzanie atd. to by ich nenaučili ani pisat ani čítať...
Prejde ešte niekolko rokov a vyspelé demokracie im ukážu kam sa majú zaradiť... 🎺😊
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Grofiku,
to je rána pod pás. Přece se nebudeme porovnávat s africkými kmeny. My jsme tuto etapu také měli v husitské době se četla bible, za Marie Terezii byla povinná školní docházka a tak mně ty černé huby fakt nezajímají. Naší povinnost je bránit to co je naše a tedy i kulturu. No do hor již nepůjdeme na to jsme nemladí, ale snad to omladině dojde až sem dorazí opičí národ.
Pozor.😆
Připravuje se zákon, který za takový příspěvek člověka potrestá, tak ještě pár slov od plic než to bude zakázané. Víte dokonce i v Rusku některý filosof uvádí Puškina a asi další 10 umělců, kteří nemají čistou kulturu. Tedy svět opravdu blbce a fakt tento svět není pro starý, slovem se bránit nemůžeme. granáty díky revmatismu daleko nehodíme a místo samopalu potřebujeme útočné brokovnice.
Ladislavaliev@atlas.cz

Proč by tento svět nebyl pro staré? To, že se někteří staří jedinci nedokáží v dnešním světě prosadit, či ho nedokáží pochopit, nebo se jim stýská po starých pořádcích, to není vina světa, ale především jich samotných.
A závěrem. Je hodně úsměvné, pokud zde stále vyzýváte k používání zbraní. Když jste byl mladý, měl jste samopal, tehdy jste jistě takové myšlenky neměl. Ale to byla Vaše doba, která Vám vyhovovala, i když zde vládli okupanti.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Znáte Sheldna z Teorie velkého třesku? Tak i ten dokázal rozeznat ( tedy musel se to učit) co a jak je myšleno. Mohl by jste se na pár dílů podívat? Ještě se musíte učit co je správné. Snad máte nějakou Penny kolem sebe, která Vám pomůže. Jo jsem hrozný recesista. Junák chápe, zcela správně z toho má "prču" zkuste se trochu zamyslet.
Ladislavaliev@atlas.cz

Tato země není pro starý, to je název pěkného amerického filmu, který jsem citoval ale Vy dokážete vše přepracovat dle obrazu svého. Sice nejsem sám, ale junáci a mladé dámy o mně pečuji. Přejí Vám to také. Každý z nás se stane Altmannem a potom uvidíte, jak Vás někteří junáci dokáži nakakat.
Ladislavaliev@atlas.cz

numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.