Nabízím Vám originální litografie známého Petra Ptáčka. Akt 8,5 cm x 10 dívka s horkovzdušným balonem 29/100, dívka s ponorkou 11 x 10, 24/100, piloti s dvojplošníkem 20 x 14, 95/100, dvojplošník u pobřeží 23 x 14, 24/100, dvojplošník s ponorkou 21 x 15, 54/100. Jde o volné originální listy se signací určené k paspartování. Pevná cena je 1800 Kč plus poštovné. Omlouvám se za kvalitu foto (mob.telefon), ale listy jsou v dobrém stavu. Jo a jedno foto se mi záhadným způsobem obrátilo, tak ať vás nelupne za krkem😃
Obrázky:

Kmotr-Trocha som sa poobzeral v literature a v mojom archive ,nech vieš čo predavaš.Prosim ta otoč ten hydroplan spravne.Hydroplan L 65 je Lohner a posadka - z lava Seekadet Ludwig Vamoš,Fliegermajster Johann Molnar a Linienschiffsleutnant Hugo Stenta.Snimok je z 2.4.1916 z Seeflugstation Puntisela /Pula/.Škoda že je to len premalovana fotka ,inak to hned kupim.Prikladam aj uradny dokument z Seeflugstation Pola z podpisom Johana Molnara
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com

Dík za příspěvek je to zajímavé. Možná to Ptáček vytvořil dle fota. No já jsem spíše na klasické obrazy - krajinky takže se mi to moc nehodí a musel bych to nechat paspartovat a sklít, to se mi moc nechce. Ale je to celkem hezké a Ptáček maloval i motoristické náměty a jsou podobné obrazům mistra Zapadlíka. Měl jsem závodní auta , motorky atd. , ale to jsem věnoval do Muzea zabývající se touto tématikou. Zkusím foto otočit , někdy se mi to povede a podruhé je to vzhůru nohama😃

Prdlajs , protože sběratel i kdyby byl manželkou týraný , tak ušetří ze svačin a obrázky zakoupí. Vlastní zkušenost ... dostávám dvacet kaček na svačinu denně a kouřím. Takže to se rovná dva suché rohlíky denně a kouřím cigára značky DALMIJE , tedy co si kde vysomruju😃 Mám sbírku, kterou odkážu natruc manželce milence, i když vím , že ji po mé smrti prokouří a prochlastá mrcha jedna😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.