martin-vs napsal/a:
prosím o radu nevím jestli jsem tady správně co to je za minci je ag pruměr cca16 mm (panovník a hodnota) děkuji
Obrázky:
Ale vy jste tuhle repliku nekoupil,protože výherci jsem napsal ihned po aukci oč jde,a on ji samozřejmě odmítl zaplatit

Zkušenosti už mít musí,po te hromadě nicků,které si pozakládal,a kopií co zde vystavil.
Včera tam šoupl pod dalším nickem Emmu.
Tohoto Konráda už také před půlrokem prodával,i stavovský tolar,troufl si dokonce i na Joštův dukát,a také ho prodal,i falzum100k. FJI,falešný 20 dolar,Ludvíkův groš,a spoustu dalších.
Včera se mu povedli prodat "zlaté hodinky s diamanty"za 10T.
Lidé nemají soudnost,přitom jsou to tak do očí bijící,a snadno rozeznatelné kopie..

ne.....
ale někde na netu to najdu, ne?

já BLBEC ja jsem jí koupil taky jsem přihazoval prodavající mě zavolal a nabidl mi ji o 400 levněji než byla vydražena že ji vyherce odmítl zaplatit že se mu rozbilo auto a nemuže ji zaplatit a oni že potřebují peníze že jsou v nouzi tak mi to poslali na dobírku bez poštovneho zase jedna skušenost díky všem ja jsem začatečník takže se moc nedivte u nás nejsou v okolí žádné burzy ani výstavy ani neznám nikoho v okolí koho bych se zeptal a něco přiučil díky

Hodinky jsou zde:http://aukro.cz/hodinky-s-diamanty-krabickou-a-dokladem-i2791080620.html
Ještě nikdy nenabízel nic pravého,dá se tedy předpokládat,že i tohle je levota.
Většina jeho aukcí už je v archívu,ale z těch křiklavých si možná někdo vzpomene na názvy jako "PŘEBYTEK V KRABIČCE","KUS STŘÍBRA","KUSANEC","OTLOUKÁNEK",atd.
Nechápu i další kupující,třeba zde:http://aukro.cz/show_item.php?item=2780705336
Prodáno dokonce dvakrát,přitom prodejce uvádí váhu 22g.
Originál má mít 37,1g.
Ze všech carských rublů od Mikuláše II dolů je pravý málokterý.
Divím se také že momentálně vymizeli všechny falza Vídenských tolarů Leop.I
Že by v Číně scházeli pracovní síly?
Dříve bývali z 5 vystavených 3 kopie.
Nahrazují to nyní jiné falza,ale jsou to běžící aukce,to se sem prý nesmí vkládat...
Děs,hrůza,okrádání neznalých sběratelů...

Odkazy na běžící aukce s falešnými cetkami zde mají samostatné téma a myslím,že se zveřejňovat mohou.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.