Moderátoři: smith

Ja mam radsej ak je cenova ponuka dana, aspon viem aka je predstava predajcu a velmi to setri cas. Kazdopadne ak sa mam vyjadrit ci mi vadia "sukromne aukcie" tak musim povedat, ze mi nevadia, teda lepsie povedane respektujem ich. Ak mam zaujem napisem, ak predajca odpise, ze mu niekto ponukol viac a ta suma je väcsia ako som ochotny dat, tak podakujem a nemam zaujem.
Pravidla urcuje majitel webu a jemu to je jedno. On nema priamy financny osoh ani z jedneho druhu predaja, ale nepriamy (reklama, navstevnost) ma z oboch.

Víte, tohle je jenom anketa, kde každý může vyjádřit svůj názor k danému tématu. Je dobře, že tímto můžeme trochu odlehčit vláknu Prodej mincí.
Rozhodně by to ale nemělo sklouzávat k tomu, aby jsme si pak časem otloukali o hlavu něco ve smyslu: "Ty jsi byl proti a teď tu prodáváš. Marš na Přiklepni!"
Vážení to snad ne, jsme všichni dospělí a předpokládám, že i rozumní. Tak si teď říkám, jestli ta anketa neměla být spíše anonymní 😕
Jinak pro ty co jsou proti - jenom malá poznámka. Nikdo myslím nepotřebuje, aby se tu prodávalo jenom bez ceny. Takto to myšleno není. Není to o tom, jestli prodávat jenom s cenou nebo jenom bez ceny. Možná to chtělo tu otázku pro některé trochu více specifikovat asi takto:
Vadí Vám současný způsob prodeje mincí, kdy se prodávají mince s pevnou cenou a občas se objeví i nabídka bez ceny? Je taková nabídka bez ceny opravdu důvodem k tomu, aby byl prodejce ihned atakován a bylo mu vyhrožováno jejím mazáním?
Protože takto jsem to chápal já. A ještě jednou si dovolím na to odpovědět:
"Současný způsob prodeje ve vláknu mi vyhovuje a občasná nabídka bez ceny mi opravdu nevadí. Zbytečně arogantní a ničím nepodložené útoky na tyto prodejce mi ale vadí, ačkoliv se mně osobně netýkají, neboť jsem tu bez udané ceny ještě nikdy nic neprodával."

Tie útoky vadia aj mne a som z toho naozaj veľmi zúfalý.

inak, mne tiez trosku vadia ponuky bez ceny,
a obzvlast u minci o ktore mam zaujem.
ale naozaj LEN preto ze to vyzaduje pracu navyse
(spusta mailov, casu, atd.. ), a ja som vos leniva : )
ja nechcem aby tu taketo ponuky boli kvoli tomu ze tuto formu vyuzivam na predaj.
ja predsa len chcem mat moznost na takuto ponuku zareagovat ak mam o mincu zaujem.
a ak nie, leharko, ignorace..
navyse, takato forma ponuky je pre nezaujem stalych clenov zvecsa nezaujimava a ignorovana.
95% takychto ponuk je od clenov s menej ako 20 prispevkami,
a teda nasledne bez odozvy.
a este jedna vec,
jak ste navrhovali dat najprv do ocenenia a potom za pevnu cenu:
mince v oceneni ktore su ozaj zaujimave sa do ponuky ani nedostanu,
lebo vlcaci to vychytaju este v oceneni..
neni tak ? : )))
a vy co ste proti, zamyslite sa ci ste vsetky mince kupili tak transparentne ako to od inych pozadujete.
a velmi dobre sa zamyslite.
lebo chciet byt papezstejsi ako papez je srandovne.
jacisin76@yahoo.com

Také se chci vyjádřit.
Nabídky bez ceny mi nevadí i když bych byl rád, kdyby se tu objevovaly minimálně. U některé mince je snadné určit aktuální cenu (nebo její rozpětí) ale u mince, která se třeba delší dobu nikde nevyskytovala a má nějaké to století za sebou je to už horší. Ale svoji představu by prodejce měl uvést. Když čas od času nabídne minci bez ceny tak mi to nevadí (třeba to není uplně jeho hlavní obor sbírání).
Také se mi nelíbí že taky určití moderátoři ihned hrozí mazáním a ať si dotyčný nedělá soukromou aukci a pod. Ve většině případů jsou totiž takovými vystavujícími nováčci zde na fóru, kteří nevědí, že prodej bez ceny je tu odsuzován, tak by se k nim mělo přistupovat trochu vsřtícněji.

Že vás to ešte baví..... 😉 😎
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

To máš pravdu, ale že cez 6 strán sa niektorí opakujú...
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.