Moderátoři: smith

Milí priatelia, vo Vlastivednom múzeu v Hlohovci sa bude 15. mája 2013 otvárať nová expozícia archeológie, kde bude mať veľmi pekné zastúpenie aj numizmatika, konkrétne exponáty z výstavy Poklady a nálezy mincí z Hlohovca a okolia.
Týždeň na to, vo štvrtok a piatok 23. a 24. mája sa v refektári Vlastivedného múzea v Hlohovci uskutoční medzinárodná konferencia pod názvom Nálezy mincí ako prameň historického poznania, z ktorej vyjde aj zborník príspevkov.
Ja v tomto období oslovujem ďalších priateľov z brandže, ktorí by mali záujem prispieť prednáškou, budem rozposielať aj predbežné pozvánky. Pokiaľ by som na niekoho zabudol, píšte mi prosím na mail.
Do pár dní pripravíme predbežné prihlášky a budeme ich rozosielať, takisto sa onedlho pripraví oficiálna pozvánka s názvami príspevkov v PDF, bude k dispozícii a budem ju tu publikovať.
Vítaní ste všetci...

a ta je aka?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

V období cca od minulého septembra do jari Archy v Trenčíne bol dosť často, zrejme aj 4 krát. No a do Trenčína ti papaníčko teda niesť nebudem.😉
Bohužiaľ je pravda, že mi to naozaj absolútne nevyhovuje, aj keď prítomnosť vás troch je pre mňa mimoriedne silnou motiváciou. Uvidíme sa teda všetci na konfere v Hlohovci na jar, yo?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.