Moderátoři: smith

to jaro vidim zatim taky celkem realne, jak uz jsem ostatne prislibil🙂

Priatelia, pridávam takmer ucelenú podobu referátov na hlohoveckej konferencii, verím že celkom zaujímavé veci:
Peter Novosedlík – Nálezy mincí z Hlohovca a možnosti ich historickej interpretácie
Jiří Militký – Nové poznatky o mincovnictví českých oppid
Dagmar Grossmannová – Mincovní poklady 13. století na Moravě
Jan Videman – Záhadný motiv na moravském brakteátu
Lukáš Richtera, Pavel Gregor – Falzá vídeňských feniků
Marek Budaj – Nové fakty o unikátnom náleze z 15. storočia z Dvorníkov
Aleš Švec, Jozef Urminský – Falzá mincí a artefakty z polovice 15. storočia z falšovateľskej dielne v severovýchodnom Maďarsku
Marián Bovan, Martin Kvietok – Nový nálezový súbor novovekých mincí z centra Banskej Bystrice a jeho regionálne peňažno-historické súvislosti
Ján Hunka – Nálezy novovekých mincí z Hlohovca a okolia

Tak tak, môžu banovať. Zaujímavé príspevky a prostredie (refektár je fakt jedáleň v kláštore😁 ). Mňa najviac teší, že som mohol po čase stretnúť zopár známych a osobne spoznať pár super ľudí z tohto fóra. 😉
facctory, Oliver, pavelgregor: Dnešok ma mrzí, nepredpokladal som, že skončíte tak skoro...a to som si včera do noci robil poriadok v albume 🙂

I ja dekuji za pozvani na akci, za jeji zorganizovani, moznost se ji zucastnit a prijemnou atmosferu. Bylo to fajn, rad jsem poznal nove lidi i se potkal se starymi znamymi. Prispevky a diskuse byly zajimave, clovek se lecos noveho dozvedel. Prostory, kde se akce poradala byly skutecne prudce reprezentativni, dychala z nich historie. Super volba. Videli jsme i novou expozici a bylo to pekne a zajimave. Ti co vahali a nakonec nedojeli, mohou pouze litovat, na tuto akci budu rad vzpominat🙂
V neposledni rade musim podekovat Facctorymu za azil a Greggymu za prepravu.
sigur - nic se nedeje, stejna konstalace nastane jako kazdorocne i v srpnu (doufam). takze pokud bude moznost a vule, muzete to s facctorym naplanovat.
Doufam, ze sem Archy hodi i nejake fotky🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.