No, vzhledem k tomu, že zadávající uvedla v příspěvku s jistotou jméno Dvořák Stanislav, napovídá tomu i rok 1972, ten Váš je rok 1966 ,tedy jakási časová souvislost,
taky si myslím, že je tam jistá shoda, či snad podobnost v podpisu.
Chtělo by to ještě snad jeden srovnávací obraz, takto se to můžeme jen domnívat, ale myslím si, že by to mohl být on
f,

tak musím přiznat, že mi nedochází, proč se často do původního vlákna vláme nějaký vetřelec s úplně jiným obrazem... co k tomu ty lidi vede? Vždyť to ani není výhodné... taktické, chcete-li. Je přece v každém případě lepší mít vlákno sám pro sebe, nazvat ho dle sebe a nedělit se v něm o pozornost. Jaký je důvod se svým obrazem parazitovat na již založeném (většinou úplně odlišném) tématu?

Nevím, jestli jste si toho všimla, ale tento trend - podle mne také nesmyslný - tuady a ve Starožitnostech razí moderátoři.

cap napsal/a:
Nevím, jestli jste si toho všimla, ale tento trend - podle mne také nesmyslný - tuady a ve Starožitnostech razí moderátoři.
Já se dosud domnívala, že moderátoři tady nutí dávat přispěvatele VŠECHNY SVOJE příspěvky pod jedno téma (i tak je to v případě různých obrazů dost matoucí). Ale tady jde o někoho úplně cizího s úplně jiným obrazem-to se tady objevuje často a já vůbec nechápu, co si od toho ten predátor slibuje... jeho dotaz je tak navěky zasunut na druhou kolej. Navíc chápu rozčarování původního tazatele.... tímto se omlouvám Marekmikulovi za OT...

Ok, děkuji, takhle mi to stačí 😉
PS: Dotaz je zařazen zcela správně... Je to ve fóru: Umění-obrazy, vlákno: Ocenění obrazu...Tedy zcela správně zařazený...V popisu vlákna není specifikace např. ocenění obrazu: Leonardo da Vinci - Mona Lisa, ale ocenění obrazu. Vy jste nechali vlákno zapadnout, já ho oživil a přidal jen svůj příspěvek, na rozdíl od Vašeho spamu. Raději pomozte prvnímu tazateli s jeho dotazem 🙄 🙄 🙄

On někdo si založil vlákno se svým obrazem, nazval ho pravda nepříliš šťastně- tedy příliš obecně-vy se mu tam za pár dní vlámete se svým dílkem a diskuze se pak stočí na vás... no to ten zakladatel vlákna musí být teda štěstím bez sebe...
To si neumíte vy založit vlákno svoje, nazvané lépe, aby bylo na první pohled rozeznatelné, třeba "Obraz: který to je Dvořák?"?
Ono totiž při listování tématy (je tady dost lidí, co se hrabou ve starších příspěvcích čistě pro vlastní poučení a nikoliv jenom pro byznys) je to tak daleko užitečnější, protože dobře zvolené názvy (a nezavěšování se pod cizí příspěvky) formují tento prostor tak, že se stává zajímavým, či naopak nepřehledným.
Jo, a omlouvám se vám za už druhý "spam"... 🙄

Paní Kolemjdoucí je třeba si přečíst v Pravidlech bod č.5. Bylo zde také období,
kdy se za nově založená témata tvrdě pranýřovalo. Blíže to asi vysvětlí kolega
Wjem- coby moderátor. Jinak vás celkem chápu, někdy je z toho docela " gulášovka",
kdy se špatně určuje, která odpověď je na který dotaz.

Kolemjdouci napsal/a:
Já se dosud domnívala, že moderátoři tady nutí dávat přispěvatele VŠECHNY SVOJE příspěvky pod jedno téma (i tak je to v případě různých obrazů dost matoucí). Ale tady jde o někoho úplně cizího s úplně jiným obrazem-to se tady objevuje často a já vůbec nechápu, co si od toho ten predátor slibuje... jeho dotaz je tak navěky zasunut na druhou kolej. Navíc chápu rozčarování původního tazatele.... tímto se omlouvám Marekmikulovi za OT...
Ano, tak to je.
Pan Cap je popleta.😃 😉

Ano, já to četla,ale nebere mi to hlava, protože když jako zvědavá kolemjdoucí listuji starými tématy, chtíc se poučit, je to fakt guláš, nejen těmi obecnými názvy (což je v těch pravidlech taky zmiňováno), ale i tím, co píšete... protože mně je buřt, který obraz patří komu, resp. kolik "půdních nálezů" dotyčný ukazuje, ale spíš mě zajímá o jaké konkrétní obrazy jde... no a když se do toho daného tématu ještě zapojí se svým dílkem někdo další, tak je to pak snad až příliš košaté... 😉
Tady je mi jen líto nebohého pana Marekmikuly s jeho Kloutem...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.