Tomuto se sice nevěnuji, ale jen dle níže uvedného bych řekl, že cenu větší než jen za plátno a barvy by to mít mohlo, ne?

no vzhledem k tomu co o něm píší: "Byl např. autorem scény a kostýmů pro muzikály na ledě Mrazík a Romeo a Julie. Jako výtvarník se věnoval především malbě a grafice. Jeho díla byla vystavena v mnoha zemích světa a získala několik prestižních cen." těm 25,- Kč moc nevěřím

Ač má někdy náš zasloužilý protinožec "turtleoverhead" velice svérázné názory, hraničící s typickým australským černým humorem, tentokrát jsem spíš na jeho straně...
To, že je dotyčný A. Babraj uveden a krásně "vykreslen" ve Wikipedii, není z hlediska umělecké a prodejní hodnoty naprosto směrodatné...Tam může kdokoliv napsat cokoliv... Naopak, mohu uvést řadu umělců, o kterých není ve Wikipedii ani ťuk, a přesto by se o jejich olejové plátno udávané velikosti strhla na Aukru bitva v řádu desetitisíců a na renomované aukci ještě možná o řád vyšší - např. Tomáš Bím, anebo Emil Kotrba. O nich však najdete (třeba prostřednictvím Googlu) objemnou kupu zmínek z aukčních síní, výstav, recenzí, odborné literatury atd... nehledě na to, že nikdo nikdy u nás neuměl namalovat koně a dostihovou tematiku lépe než Emil Kotrba, a Bímova plátna a grafiky mají kouzelnou a snivou poetičností "zadělány" na nekorunovaného nástupce Kamila Lhotáka... A podobných příkladů jako jsou tito dva pánové by se našlo mnoho...
O panu A. Babrajovi naopak není kromě Wiki nikde ani zmínka... Nechci ho zlehčovat, ale podle mě leželo těžiště jeho práce v divadelní scénografii, s tím, že sem tam i něco namaloval - a nejspíš tím podarovával své přátele, příbuzné a známé... Kdo a proč umístil na Wikipedii obsáhlou zmínku s důrazem na výtvarnou a výstavní činnost pana A. Babraje neřeším - mě výše uvedený obraz nenadchnul...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.