Tomáš Halík před chvíli v rádiu pronesl, že Václav Havel byl nejznámější českou osobností ve světě. Mám stejnou zkušenost...
Před pár lety jsme v agentuře vymýšleli reklamní koncept na jeden ultra silný energy drink. Členové mezinárodního kreativního týmu, který jsem vedl, mě přesvědčili, že k tělu Bruce Lee "nenamontujeme" hlavu Masaryka, Komenského, Husa ani Karla IV., ale Václava Havla - prý je ve světě z Čechů jasně nejuznávanější a nejznámější (jako příklad neuvěřitelné myšlenkové energie).
Klient se konceptu zaleknul a bál se ho Václavu Havlovi ukázat... Takže se, bohužel, nerealizoval. Nicméně jsme ho přihlásili do jedné významné reklamní soutěže. Předseda poroty, Michal Kocáb, ten koncept Václavu Havlovi ukázal a ten byl nadšením a radostí bez sebe😃 Vyslovil se, že by to samnozřejmě schválil, kdyby ho ti bojázliví marketingoví manageři dané značky oslovili...
Získali jsme za to vítěznou "Zlatou pecku" a Václav Havel si to pověsil doma na zeď... Snad to paní Dagmar nevyhodí...
Pocta Václavu Havlovi...
Obrázky:

Suhlas. Ja som vam vasho prezidenta zavidel.

Odesel nejvetsi Cech moderniho veku a po nem zustala politicka pustina a panoptikum soucasnych politiku.
Jednou mne u Novaku,v puli 70.let oslovil vlasaty mladik s mrozakem ohledne kulecniku,uz jsem sahal po
tagu,kdyz mne nahle muj kamarad odtahl pryc,"nevis vole kdo to je?to je Havel vole,ten ma ze prdeli nejmin
pet tajnech",kdyz si na to dneska vzpomenu tak se za sebe hanbim...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.