Moderátoři: smith

To je dost různé dle ročníku a kvality, ale jsou relativně běžné(milionové náklady).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Koupím větší množství německých stříbrných 2+5 marek do roku 1945, nabidky na mail
trutnov@centrum.cz
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/

Koupím izraelské mince, zejm. 500 prutot, 1 pruta, 5 /starých/ šekelů, 1 /starý/ šekel, 1/2 šekelu /všechny, i nové/, 25 agorot /všechny/, 1 nová (současná/ agora a předposl. emise - kulatá, hliník.) Dále i 10 /starých/ šekelů, běžná, 50 šekelů - výroční /série s osobnostmi 1984-5/ a 100 šekelů obě. Předem děkuji za nabídky. Na ročníku nezáleží, nesbírám na ročníky. Tzn. čím horší ročník, tím lépe - lepší cena ;-)
Na konec dodám, že mi chybí i většina starších /po prutech/ niklových drobných.
P. S. Vzhledem k tomu, že se mi stále nedaří je sehnat zopakuji mojí dřívější poptávku na 2 grosze, Polsko, 1949 a 1 kuruš, Turecko.Dále i 50 pencí, Velká Británie, poslední emise /2008+/.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

Koupím vyobrazený žeton v Ag, Cu, Al - kruhový i jako klipu !
Nabídky posílejte s cenou prosím na mail:
2002martin@seznam.cz
Díky.😉
Obrázky:
Stále v platnosti ! ! ! 🙂

Koupím čínsko-tibetské ražby pro Tibet z roku 1910, všechny čtyři nominály ve stříbře i mědí(2sho, 1sho, 1skar, 1/2 skar) i s dírkou, po oušku či jinak poškozené.
Jsem ochoten je velmi slušně zaplatit(pokud to nebudou novodobá falza!).
Nabídky prosím na 2002martin@seznam.cz Díky 😉
Obrázky:
Ukázka je Ag 1sho, stejný v mědi je 1/2 skar

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.