Moderátoři: smith

Nevím, ale netrpíš tady nově trochu nějakou formou "stihomamu"?!?
Nebo tedy abych dostál Tvému názoru, neměl bych jít "zabušit"(sakra už mám evidentně zpoždění) Tvoji nabídku antiky i do tématu nabídky mincí...(když dělám ty naschvály) 😁 😈
P.S. Ale vážně, dnešní poptávku jsem zadal proto, že mi tu na klávesnici na F5-12 leží nově jedno závažíčko a několik medailí včetně dvou bez stuhy(mimo jiné). 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

tenzor: a nebude to třeba tím, že si přečteš nějkou poptávku a vzpomeneš si, že momentálně něco nově hledáš také?!?🙂
Ostatně nevidím tu žádný problém, témata čtu většinou vždy od toho místa, které jsem viděl naposledy, tedy včetně poptávek a nevidím za důvod "útočit" na to, že někdo napíše za mou poptávkou nějakou další poptávku a je jedno či za 5 minut nebo za 5 dní...(připadají mi tyto dohady kolem dost malicherné a reagoat na ně už nebudu).

Hledám tuto minci z pohádky ČERT VÍ PROČ...
Nabídky prosím s cenou na mail: 2002martin@seznam.cz
Díky😉
Obrázky:

Dal byste sem foto /jen chci ověřit, že je to ta samá, kterou mám já i mnoho dalších sběratelů, které znám.../ Pak bych mohl říct, že je asi o dost běžnější. Ale ano, tato poptávka je dost netradiční...
Pokud bych mohl doplnit poptávkou, tak stále platí moje poptávka na litevské litasy z r. 1991 /1, 2 a 5/. Mám o ně velký zájem. Jedná se o poslední litevské mince /z těch, které sbírám/, které mi chybí.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.