Moderátoři: smith

Trošku to tu oživím s mincemi, které by ještě někdo z vás mohl i osobně pamatovat z doby jejich platnosti - sháním norské mince 5 öre z let 1958 - 1973 a 5 korun z let 1963 - 1973, druhotně pak i 1 korunu 1992 - 1996 a 2 öre 1958. Předem děkuji za nabídky.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

sigur napsal/a:
Lepšie ako opakovaný dopyt, je dať si to v profile do podpisu. Niektorí členovia fóra to tak majú. Som presvedčený, že Vaše príspevky tu číta veľa ľudí.
Pane kolego děkuji za inspiraci, i když zatím moje inzeráty zde mají téměř nulovou odezvu. Dosud jsem dostal pouze nabídku na jeden běžný 20 krejcar v kvalitě 2-.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Ano, co se týče Sberatel.com je moje zkušenost stejná. Naproti tomu na jiném nejmenovaném serveru mám jeden jediný příspěvek, kde jsem jedné paní před lety odpověděl na dotaz ohledně polských złotých a dodnes se mi kvůli tomuto příspěvku ozývají lidé s nabídkami bankovek a mincí... Je to tu asi dosti mrtvé, v tomto ohledu... V podpisu mám odkaz na mojí chyběnku už roky a také nic... A když už se někdo - zpravidla na dražší - poptávku ozve, tak proto, aby mne naštval s cenou /co poptávám nabídne x krát předražené/...takže zase nic.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

MMER3: Klidně se uraž, ale ten novodobý šrot co mnohdy poptáváš nestojí ani co tan čas to hledat v krabicích různých zbylků běžných mincí, takže soudný člověk se na hledání vykašle a nebo naopak chce zaplatit svůj čas. Když toto nechápeš, je to pak těžké.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ja som Vám pred časom poslal odkaz na jeden zahraničný webshop, kde je aj ponuka mincí Františka. Cenu a kvalitu týchto mincí neviem posúdiť, ale pekné Uhorsko za rozumnú cenu som tam už viackrát kupoval.

sigur napsal/a:
Ja som Vám pred časom poslal odkaz na jeden zahraničný webshop, kde je aj ponuka mincí Františka. Cenu a kvalitu týchto mincí neviem posúdiť, ale pekné Uhorsko za rozumnú cenu som tam už viackrát kupoval.
Jedinou jistou zásobárnou lepších mincí v pěkné zachovalosti jsou aukce, nebo když narazím na někoho, kdo prodává něco ze své sbírky. Bohužel v poslední době i tyto studnice pomalu vysychají.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Je to fakt, mince v lepší zachovalosti se shánějí opravdu špatně. Jediná možnost jsou již jen aukce většinou za hranicemi, bohužel s odpovídajícími cenami. Vyšší nominály by člověka i zruinovaly.😐
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.