Moderátoři: smith

Po dlooouhé době přidám poptávku i já - rád bych zatím na ukázku pár měděných drobásků německých států před 1871. Nemám vybraný žádný konkrétní stát, jen nechci Bavory. Primárně 18. a 19. století, záleží na nabídce. Mail mám v profilu.
Carpe diem, sed memento mori!

Ahoj,
jsem tu na fóru benjamínek, ale objevil jsem v sobě vášeň pro pražské groše. Hodně se mi to období líbí a započal jsem menší sbírku pro radost. Nemám v plánu na tom nějak zbohatnout, prostě se jen sem tam potěšit hezkým grošíkem a za pár desítek let předat sbírku vnoučatům🙂
Ale teď k věci, hodil by se mi PG Václava IV ve stavu, kde se dá i něco přečíst - opisy, značky, etc... Takže pokud někomu ve sbírce nějaký hezký přebývá, budu moc rád, když mi pošle na mail cenovou nabídku i s fotkama.

jako zacatecnikovi bych ti poradil, aby sis vzal klasickou ctrnactku v rozumne zachovalosti - nebude te stat moc. za pekny stav u ostatnich variant si vetsinou dost nehorazne priplatis.

Furtum sháním bílý groš Rudolfa II. rok 1596. Na mincovně a mincmistrovi nezáleží. V dobré kvalitě (max. do 1/1...) Popř. i vyměním za jiný ročník, nebo za nějakou jinou minšišku...😉
pavlik.miro@iol.cz
Sice mi už dula77 jeden přislíbil, ale nakonec si to spletl s Malým grošem, takže opět nic...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.