Moderátoři: smith

Dobry den, shanim minci Maple Leaf 25. výročí 1 Oz 2013 High Relief Piedfort Proof (.9999). Na zlataky.cz se prodava za 5 tisic, ale ve svete se pohybuje kolem dvou tisic. Nejezdi nekdo z vas do zahranici a nebo nemate nekdo tuto minci? Dekuji za pripadne nabidky🙂.

Dobry den, shanim minci Maple Leaf 25. výročí 1 Oz 2013 High Relief Piedfort Proof (.9999). Na zlataky.cz se prodava za 5 tisic, ale ve svete se pohybuje kolem dvou tisic. Nejezdi nekdo z vas do zahranici a nebo nemate nekdo tuto minci? Dekuji za pripadne nabidky🙂.

Mám záujem o "dokonalý" exemplár kremnického denára z roku 1515. Dôležitý je pre mňa dobre vyrazený averz - lepší ako na obrázku (kde je 1514, aby sme zbytočne nediskutovali o samozrejmostiach) ..., pri Madone už dokážem prižmúriť oko. Keďže ide o vcelku bežnú mincu myslím, že sa zmestíme do 15€ vrátane poštovného. Pokiaľ sa Vám môj dopyt zdá nereálny, nepíšte mi, nevedel by som, čo na to odpovedať :-)
Ďakujem za prípadné ponuky!
moneta.mironis@gmail.com
Obrázky:

Dobrý den,
poptávám drobné od Františka Lotrinského až po Františka Josefa I. Různé krejcary, hellery, fillery, levnější koruny, centisimi. Spíše levnější kousky ve slušném stavu - převážně měďáky plus nějaké běžné další mince z jiného materiálu. Jde v podstatě o dárek, osobně toto období nesbírám. A kupovat to halíř po halíři mi příjde zbytečný vzhledem k poštovnému, které je kolikrát vyšší než samotná cena mince:)
Kdyby jste měli doma nějaké přebytky a nebo kousky, které vás už nebaví tak prosím napište na Jiryk@centrum.cz a určitě se domluvíme..
Přeji pěknej den!:o)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.