No, konečně po dlouhé době zase něco dle mého gusta😎 😃 Lhoták, který mi první přišel na mysl, to kvůlivá signatuře není, takže bych tipnul Tomáše Bíma. Byť z řady jeho nejrůznějších signatur takovou u něj neznám (zatím). Je-li to Bím, čekej 50-100 tisíc Kč. Není-li to Bím, půjde asi o nějakého "naivistu", který se v obou výše zmíněných malířích značně "zhlédnul"...

haha ...ted jsem Vas Wjeme nachytal,tu variaci na Kamila Lhotaka jsem maloval ja,vzdycky kdyz mam nejakou vadu(zlomenou nohu,utrzenou achilovku a pod)
,chapu se stetce a nechavam bolesti volny pruchod,clovek to moje utrpeni na platne primo citi,nebo ne?Ale dost,maluju rad ale po shlednuti nejakeho skutecneho malire to moji tvurci zilu nalezite zchladi...dekuji za komentar a omlouvam se Maxmilian.

Musím říci, že se mi to také líbilo. Tak trochu mi to v něčem připomnělo nevím proč i reklamní plakát ze začátku 20.století.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Lhoták se líbil i Picassovi😉 Od jednoho dívčího portrétu ho údajně nemohli odtrhnout...Kdo to ksakru je ten Lhoták??? 😉 Lhotákovy balony, aeroplány a "aerovky" jsou sice nejznámnější, ale méně se ví, že uměl nádherně vystřihnout i figurální motivy, najmě mladý ženský a dívky. Jedinečné...Modigliani, Ota Janeček a Kamil Lhoták - za jejich nejlepší "ženský" celého 20. století jsem ochoten tasit šavli v čestném souboji s kýmkoliv😋

Taky jeden AukroLhoták😋 http://aukro.cz/kamil-lhotak-1969-i1950787126.html
Jsem zvědav, kam to vyšplhá...😎 Hlavně, že tam ten "icík" háže v popisu "miliony" z jiných realizovaných aukcí😁 Fake jako Brno (Brňáci prominou), z normálních renomovaných aucí dotyčného dražitele s tímto výtvorem zřejmě vyhodili, takže zkouší "hlupáčky" na Aukro😎 😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.