V tomhle jsem se stratil a proto poprosím zdejší o radu oč se jedná,popřípadě zda mají nějakou Hodnotu.Velikosti 106/38 cm. Předem vám děkuji za snahu.

Dobry den - jen moje laicka osobni reflexe - obrazek 3 a 5 (jeste lepe 5 a 3, protože prohlizeny zleva doprava k sobě patří) se prodavaly jako reprodukce v 80 letech, take jsem si je jako mlady student na vyletě do Prahy koupil a dal zaramovat - ale ne ve dvou kusech, ale v jednom ramu, ma to snad 150 cm na delku, ted také premyslim, jak se toho zbavit, vyhodit je to skoda, snad to na aukru nekdo za 150 koupi, ale to postovne bude drahe a hlavne, ta otrava s tim balením, to bude dost nadrozmerny balik. Takze hlavne - je to reprodukce, ktera se prodavala masove. Ale mate rozhodne hezci rámy, než mám já (takovy obecny rám počátku 80. let).

Ano, taky si to z mládí pamatuji, že to mívali lidi doma... já bych to nevyhazovala, ale snažila bych se najít nějakou zájmovou skupinu a někomu bych to prostě dala - pro radost a aby to sloužilo dál.
Jak bylo psáno, problém bude s převozem, určitě bych to nevyrámovávala a nerolovala - smysl to má takhle jako celek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.