Moderátoři: smith, Guldiner, Charon

Profilový obrázek
Radek Deraha

Uživatel

Zaregistrován:
27. 2. 2007

#31 6. 11. 2007, 18:33

:lol:

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#32 6. 11. 2007, 18:37
:shock: 😲 Čo???????????Toto nie je Vaša parketa.🙄

Pardon.kúpiť. :😲 lol: 😆 😆

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

#33 6. 11. 2007, 18:47

Tak jsem se na ten "Numisland" kouknul. Nebudu hodnotit nabízené zboží a cenu - to je otázka nabídky a poptávky. Co se mi ale vůbec nelíbí, jsou chybějící údaje o provozovateli. Nikde jsem nenašel žádné jméno provozovatele, či jestli je to firma, telefon, místo odkud jsou. Všechny prodejní weby, na kterých chybějí takové údaje, jsou pro mě naprosto nedůvěryhodné a nikdy bych si tam nic nekoupil.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#34 6. 11. 2007, 19:25

Grofik ...😉 pohodáááááá😎

Profilový obrázek
facctory

Moderátor

Zaregistrován:
25. 4. 2007

#35 6. 11. 2007, 19:57

Archy, to by si nebol Ty, aby si trošičku nerýpol😃 😃

no predsa každý raz za čas spraví nejaký ten preklep...😆
inak na www.sme.sk je možné prepnúť všetky články do štúrovčiny, to je potom počteníčko...😁

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#36 6. 11. 2007, 20:09

;) To verím. Inak, jasné; to by som nebol ja, aby som nerýpol. Je to trochu také odľahčenie pri téme, ktorá mi smrdí. Som tu asi jediný radikál v tejto oblasti, ale tento druh reklamy nemám rád.

Profilový obrázek
facctory

Moderátor

Zaregistrován:
25. 4. 2007

#37 6. 11. 2007, 20:16

jasne, ja pokiaľ by som také niečo robil, najprv by som sa dohodol s adminom..

Profilový obrázek
PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

#38 6. 11. 2007, 20:25
;) To verím. Inak, jasné; to by som nebol ja, aby som nerýpol. Je to trochu také odľahčenie pri téme, ktorá mi smrdí. Som tu asi jediný radikál v tejto oblasti, ale tento druh reklamy nemám rád.

Nejsi, taky to nemám rád

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#39 6. 11. 2007, 20:33

facctory ďakujem,ale Archypov niekedy už dávnejšie nevie prežuť svoje fopá.😉 voči mojej osobe😲 preto sa rozhodol v mojom prípade pre "gramatického korektora"😆
Vysoko oceňujem snaživých jednotlivcov.dokonca aj pri jeho osobe.🙂

Ja som už jeden krát uviedol j a nebudem to opakovať ,že po určitom úraze pri športe som padol do "komatu"je to pár rokov,vzhľadom na pár priateľov skutočných vedcov Genetike ,nie typu "Archypova"sa dostávam ku určitým liekom ktoré Slovensko ešte nepoužíva ani vôbec neprepláca žiaľ.😐
Smutné na celej veci je skutočnosť,že na inom portaly som diskutoval z úplne iným človekom na dané téma a hore uvedený pán to celé určite čítal čiže sa domnievam o určitej znalosti.
Preto nech si berie príklad s kolegov na západ od rieky Moravy,ktorý si vymeňujú skúsenosti aj humorne na dané odborné témy vedené na našom portály.
Človek môže dosiahnúť určitý stupeň vzdelania za života dokonca aj najvyšší,ale inteligentom sa musí narodiť,ale nasleduje genetická poučka"po tretej generácii vzdelancov sa začínajú rodiť v rodine aj prirodzene inteligentný jedinci.😉
Kolegovci prepáčia ,mne je len ľúto našej povahy niektorých jedincov.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#40 6. 11. 2007, 21:01

Ale veď grofik pohoda.. čo sa pechoríte? Píšte si ako chcete. Hovoríte tu stále ako ja neviem brať veci s humorom, obávam sa, že je to skôr naopak. Keď som zopakoval Vaše slovo "kúpiť" s tým tragickým a do očí bijúcim ypsilonom, tak ste sa najprv pousmial, teraz z toho robíte tragédiu. O mojej osobe si myslite čo len chcete, ja Vám v tom nebránim. Do Vašich zdravotných problémov ma absolútne nič nie je a (nech mi je odpustené) sú mi ukradnuté. Už som písal, že nie som Váš nepriateľ. To na veci nič nemení, musím však poznamenať, že Vás osobne pokladám za prchkého a vysoko urážlivého človeka, ktorý neznesie na svoju osobu ani za mak kritiky. Bolo by síce fajn aby sme tu nezaťažovali ostatných svojimi nesympatiami voči sebe a nereagovali na svoje príspevky (áno, sám som to navrhol), ale teraz sa mi nedá nereagovať. Viete milý pane, keby som presne takto ako do Vašej "akože slovenčiny" zarýpol do hocikoho iného, myslíte že by tu takto vylieval svoj žiaľ nad zdravotným stavom? Myslím že nie. Každý by to zobral s humorom. Sám tu mám dosť preklepov, po upozornení na ne (spýtajte sa Michaely) som sa dobre zasmial a pobavil. Ale vy nie; Vy ste vážený človek, ktorý niečo takéto nemá rád. OK, beriem na vedomie. Vaše preklepy, Vaša "slovenčina" a Vaše názory sú mi ukradnuté a na toto reagovať nemusím. Ak nebudem súhlasiť s nejakou otázkou ohľadne numizmatiky či histórie (a nesúhlasím teda dosť často), tak reagovať budem. Mne sa zdá veľakrát záhadná aj skladba Vašich viet. Po pozornom prečítaní rozumiem významu každého Vašeho slova, bohužiaľ, keď si prečítam niektoré Vaše vety kde sú tie slová uložené, tak im jednoducho nerozumiem. A nie som tu sám. Ak za toto všetko môže Váš zdravotný stav, hlboko sa ospravedlňujem, bohužiaľ sa nemôžem nikdy ospravedlniť za svoje vnútorné pocity a názory, ktoré mám voči Vašej osobe. Trvá to už od čias Vašich mailov s témou "Násobky pražského groša"... pamätáte? Už vtedy som vedel, že nemá cenu sa s Vami o niečom prieť, pretože hádky s Vami sú nekonštruktívne.
Výborne pane, aspoň vieme (aj ostatní) na čom sme. Nemáme sa radi, nerešpektujeme sa, nevieme si prísť na meno. Som rád že sme si to konečne povedali.
Apropo, ak "horeuvedeným pánom" ktorý čítal nejaké fórum na inom portály myslíte mňa, tak Vás sklamem. Nečítal som nič o Vašich problémoch, nečítal som nič o Vašej osobe, nelustrujem si Vás, ani Váš zdravotný stav. Prajem Vám pevné zdravie.

Ostatným dlžím obrovské ospravedlnenie, nemohol som však nereagovať. K tejto téme by som sa už nevracal, pokiaľ však budem napadnutý za svoje názory, som tu. Ak som niekomu pokazil pomerne kladné ilúzie o mojej osobe, je mi to ľúto, nie som dokonalý.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.