Spíš než že je to dobrá cena, tak to hodnotím jako velkou mezeru na trhu. Já jsem skřínku koupil, protože jsem nenašel nic jiného podobného. A této realitě odpovídá i ta "dobrá" cena. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale výrobní cena je pár korun. Vždyť se jedná o jednoduchý plastový výlisek.
Pokud by byla konkurence na trhu, cena by nemohla být takto vysoko. 😞

Cena u vyrobce je za prazdnou skrinku bez supliku 24Eur.Tomu odpovida cena u nas.Vyrobcu skrinek atd. v zahranici je dost a neni problem to po netu objednat.
Samozrejme pokud by se nasel cesky vyrobce podobnych skrinek budou za prijatelnejsi cenu.Ale dokud se tyto veci budou dovazet ze zahranici ceny nizsi
byt nemuzou 😞

No já vidím po internetu samé inzeráty, dokonce již samé soukromé lidi, co jen prodávají na zisk. To bych spíš nadával na ně, protože neplatí za reklamu a určitě obchodují mimo živnost:) Jinak k té skříňce. Viděl jsem i skříňky Zlaté-mince vyryté na povrchu, to si vydávají pro své komplety mincí? Abych někde náhodou nekoupil takouvou dřevěnou skříňku a nezjistil, že je to tam. Ta na aurea to asi nemá, tak může být dobrá, tedy přesněji luxusní za tu cenu, ale proč ne luxusní skříňku pro pamětní mince, u kterých hodnota roste, že? Jinak k věci, tedy tématu: téma je sháníte mince našeho území, jediný příspěvek k tomu je fakt od numislandu😃:D, i když jejich nabídka, ale tak spíš napište kde se dobře dneska shání, nebo přímo dáme nabídky tady?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.