fotky anulatov tu uz tusim niekde na fore su...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

K těm sériím Z bych uvedl asi tolik. Na Slovensku byly s. A , tak nevidím důvod, proč by někdo razil s. Z. A k tomu rychlému zárobku, myslím, že veškeré bankovky Slovenska byly tištěny v zahraničních tiskárnách, ke bych opravdu předpokládal minimální, neli nulový výskyt nějakých rarit. A v Polsku se netiskly/sory/.

Chybička:Nie razil, ale tlačil...A existujú.A Jano, probe ich nemá...Len by ich chcel 😃 Ale zato má niečo oveľa lepšie 😃

No páni. Tak jestli to je pravda, tak to bude vcelku velká rarita. Jestli jde o oficiální tisk, ať už na zkoušku nebo na vzor, tak si myslím, že i na Slovensku se zrodila rarita. U nás je to zatím Zaire. Kdyby náhdou někdo sehnal foto, byla by to bomba. Dokud neuvidím, neuvěřím !!! Jako příklad uvádím dohady o existenci 5 Ks 1945 s. B, až jsem ji čistě náhodou viděl na foto a prý už se i ví kdo ji má.

Upravte to již někdo ve Photoshopu, ať je tu konečně klid a trava má radost z obrázku....:D
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

:D Dráček :-) Možno bude aj to...a niekto to dá na aukro s tým, že to zašle len na dobierku alebo len s platbou na účet, pretože osobné stretnutie nie je možné😃
Btw...Ked už sme sa okrajovo dostali k Zairu...Ak by niekto vedel, že je na predaj, prosím dajte mi vedieť, mám vážny záujem o kúpu,ponúkam 10-15% zo sumy bankovky za sprostredkovanie.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.