Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Tak zatím vše OK. Dal jsem si to na levé rameno neb v pravé ruce držím hůlku o kterou se opírám nebo strkám do důchodce v Kauflandů s dodatkem, jsem penzista, ta šunka je moje😁 .
PS-. Je to Astra, někdo ji zapomněl ve skladu a tak ji okrskáři píchají než se zkazí, další v červenci.🙄
Ladislavaliev@atlas.cz

Ale to je náhodou záviděníhodný optimismus.🙂 Lidem co dokážou až do smrti jít spát i vstávat s úsměvem na rtech (bez pomoci drog či chlastu), bez starostí a bez nervů, upřímně závidím.😎
A že jsou mezi lidma takové majáky optimismu...hned si jich všimnete.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Po troch hodinách to nebýva také zlé..😉
Kolegovi bolo mierne blbo až na druhý deň. To Vám samozrejme neprajem Altmanne.
Zajtra napíšte. Ja som fakt zvedavý..
-s-

ked sa napriklad slovensky minister financii Heger
(btw, nasledne zazracnou rosadou vymenivsi si stolicku s premierom Matovicom)
prekecne, ze cielom reformy dane z nehnutelnosti bude:
Pracovat a nevlastnit!
sice ziadne podrobnosti planovanej danovej reformy ministerstvo nezverejnilo,
ale zaroven ju uz oznacilo za hoax na svojom FB profile!
pekny paradox.
predpokladam ze schvalenie dotycneho zakona prebehne este v trvani
prepotrebneho nudzoveho stavu. pekne pod poklickou.
jacisin76@yahoo.com

Ten kolega, ktorého som tu spomenul, bol už na tretí deň ako ryba. Očkovaný bol 11.04. v Trenčíne, tam, kde bývali burzy. Zatiaľ OK.
Ale..Dnes máme 26.04. a kolega už tri dni nebol v práci, je mu zle, nemá čuch, dnes bol na PCR. Ja si myslím, že je pozitívny. Zajtra to budem vedieť.
Prekvapilo ma to, myslel som, že aj cca po 14 dňoch už bude organizmus aspoň čiastočne pripravený na inváziu a zjavne nebol. Hlavne keď prejavil (organizmus kolegu) známky nejakej obrany, budovania imunity..
Takže chlapci opatrne až do 2 dávky a aj pár dní naviac.
-s-

Pánové, mně je opravdu celkově dobře, tedy přijatelně, byl jsem těmi různými odbornými posudky i vyděšený, ale dnes je to již 24 hodin a žiji zcela OK s přihlédnutím k věku, stavu mysli, náboženství i politickému postoji doma i v zahraničí (Slovensko).😋
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.