Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#31 27. 4. 2021, 22:06
Pánové, mně je opravdu celkově dobře, tedy přijatelně, byl jsem těmi různými odbornými posudky i vyděšený, ale dnes je to již 24 hodin a žiji zcela OK s přihlédnutím k věku, stavu mysli, náboženství i politickému postoji doma i v zahraničí (Slovensko).😋

Pohoda Altmanne..😉

Tak a kolega je pozitívny, volal som s ním, má extrémne mužný hlas a stále kašlal.
Ale ináč, že sa to dá zvládnuť, že bolo pár dní before horšie..
Prekvapkalo ma to, že to schytal. Za včera boli v okrese 2 pozitívni a jeden z nich bol práve on..
Očkovaný.. Asi treba dlhší čas na to, aby sa telo ubránilo agresorovi.
-s-

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#32 28. 4. 2021, 11:34
Pánové, mně je opravdu celkově dobře, tedy přijatelně, byl jsem těmi různými odbornými posudky i vyděšený, ale dnes je to již 24 hodin a žiji zcela OK s přihlédnutím k věku, stavu mysli, náboženství i politickému postoji doma i v zahraničí (Slovensko).😋

Nie všetci všetko znášajú rovnako. Buďte rád...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#33 28. 4. 2021, 11:46

Pro jistotu a pro všechny, netřeba se bát, nebí to ani při očkování ani později a tak tedy zkuste to.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#34 28. 4. 2021, 14:10

Naša generácia bola pravidelne očkovaná a nikto sa Vás nepýtal, škola zahlásila dnes bude očkovanie všetci povinne do radu, tu nie je dôvod na obavu. Neistota je len vtom, farmafirmy vsadili viac na biznis a žiaľ mimo Rusov čo na SARS vírus experimentovali už od roku 2012 a dosť úspešne, ostatný to začali prezentovať ako geopolitiku a rNRA nemá nikto preskúmané čo bude o 5-7-10 rokov👿
Vektor je odskúšaný dlhodobo...

Pokiaľ je demokracia ako prezentujú naši politici nemali by aj za cenu pádu vlády ľudom brániť výber vakcíny. Nakoniec to platíme My všetci a nie Oni.
Pokiaľ mám posudzovať natláčanie nám vakcín podľa toho ako skvele vládnu, mám s toho " strach"...🙄 , že aj odporúčané vakcíny budú také isté.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.