Moderátoři: smith

Dobrý den, rád koupím tuto stříbrnou medaili - 100. výročí narození PhDr. Miroslava Tyrše 1932, která je docela známa a častá.
Jsem ochotný naslepo poslat 2500,- na účet a po obdržení doplatit částku 2000,- což je můj strop 4500,- max za medaili. Více info na kani23job@centrum.cz S pozdravem Černý J.
Obrázky:

Moc to tady neznám, ale sběratel jsem, minci uhradím celou a nejsem zvědavý, aby mě tady kdo si radil a napadal, jen kvůli tomu, že tu má vložené nějaké příspěvky. Děkuji za všechny nabídky, Tyrše hledám pořád a nebudu nikomu cizímu posílat dopředu celou částku 4500,-. Na aukci aukro jsou uměle vytvořené ceny ČSR medailí a dle ceníku ji nebudu mnohonásobně zas přeplácet, rozumím obchodu. S pozdravem Černý J.

Děkuji za odp. pane TomL, na aukcích jde o velice drahou minci, snažím se ji koupit výhodněji, dle katalogu z roku 2018 je cena velice nízká. Peníze na minci samozřejmě nejsou žádný problém. Pokud máte tuto minci, rád ji koupím. Určitě budu za minci rád. Mám stříbrné Václavi, obě dvě a také chci koupit i Milénium sv. Václava z roku 1929.

Jedna poznámka.
Dobré věci se nekupují podle katalogu, ale podle skutečné vzácnosti, výskytu, nabídky a poptávky.
Pokud bych se já řídil podle katalogových záznamů, nikdy bych si nic nekoupil, protože v mém oboru zájmu jsou katalogové ceny podhodnocené. V některých případech i mnohonásobně.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.