Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Wingi

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2015

#1 12. 5. 2015, 22:55

Dobrý večer,
po prababičce a pradědovi jsem dostal pár obrazů a rád bych se dozvěděl jejich hodnotu (pokud nějaká je). Nejde mi o prodej, ale spíše informační zjistění. (za foto se předem omlouvám, ale pro tu info část snad postačí).

1. obraz nějakého F KOKOŘE (na internetu jsem ohledně jm. nenašel ani zmínku), olejomalba (asi), rok 1943, vlčí máky.
  2. sbírka J. Bukovinský, 3x obraz muže s fajfkou, olejomalby, rok nevím (+- stejný jako u zbytku děl)
  3. J. Bukovinský, nějaký šohaj, olejomalba, rok...
  4. J. Bukovinský, 2x krajinka, olejomalby, rok...
  5. J. Bukovinský, žena s vínem a knihou, rok...
  6. nevím co a čí je🙂 (nahá žena), olejomalba (možná také Bukovinský)
    Ani jeden z obrazů nikdy neviděl světlo světa. Prababička s Pradědou je dostávali od pana Bukovinského za služby během války a po ni.
    Díky moc za info.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Olsen

Uživatel

Zaregistrován:
29. 1. 2014

#2 14. 5. 2015, 10:51

......dajte aj fotku signatur

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#3 14. 5. 2015, 11:20
Dobrý večer, po prababičce a pradědovi jsem dostal pár obrazů a rád bych se dozvěděl jejich hodnotu (pokud nějaká je). Nejde mi o prodej, ale spíše informační zjistění. (za foto se předem omlouvám, ale pro tu info část snad postačí). obraz nějakého F KOKOŘE (na internetu jsem ohledně jm. nenašel ani zmínku), olejomalba (asi), rok 1943, vlčí máky. sbírka J. Bukovinský, 3x obraz muže s fajfkou, olejomalby, rok nevím (+- stejný jako u zbytku děl) J. Bukovinský, nějaký šohaj, olejomalba, rok... ...

:D No to určitě!
Ten poslední je Renoir, reprodukce a ještě k tomu vybledlá 😉

Profilový obrázek
Wingi

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2015

#4 17. 5. 2015, 18:45

Obrazy nemám u sebe, ale jsou stále na místě, kde je jim za posledních x let dobře. Každopádně jakmile se dostanu na barák, tak sem hodím lepší fotky obrazů i signatur.
A k té nahé ženě nemohu dodat více než: Je to možné😃 (nejsem odborním a nerozumím tomu, proto je to tady...😉
Ale prozatím díky

Profilový obrázek
m1234

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2014

#5 17. 5. 2015, 23:04

Zaramovana reprodukcia ktora nevidela svetlo sveta - to je moc zaujimave. http://www.sweetcouch.com/art/476144-renoir-painting-bathing-sitting-rock

mamabc1234@gmail.com

Profilový obrázek
m1234

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2014

#6 17. 5. 2015, 23:17

mamabc1234@gmail.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.