Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
york

Uživatel

Zaregistrován:
14. 6. 2012

#1 14. 6. 2012, 22:02

Teoretická otázka: když budu mít kvalitní UV lampu, jak zjistím že např. signatura byla vytvořena současně s obrazem?
Nebo byla odstraněna a přepsána na jiného autora atd. Dnes se např. prodává tolik Kalvodů že to nemohl ani za svůj život namalovat! Mohu doopravdy poznat ty dodatečné "úpravy"?
Má cenu ji pro amatéra pořizovat a jak to hlavně funguje? Zajímá mne ten princip. díky

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#2 15. 6. 2012, 07:42

Bez dobrej teoriteckej prípravy určite nemá zmysel si kupovať kvalitnú UV lampu a domnievam teoritetická príprava sa nedá naučiť jednou dvoma radami to chce čas a štúdium .

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#3 15. 6. 2012, 21:45
Teoretická otázka: když budu mít kvalitní UV lampu, jak zjistím že např. signatura byla vytvořena současně s obrazem? Nebo byla odstraněna a přepsána na jiného autora atd. Dnes se např. prodává tolik Kalvodů že to nemohl ani za svůj život namalovat! Mohu doopravdy poznat ty dodatečné "úpravy"? Má cenu ji pro amatéra pořizovat a jak to hlavně funguje? Zajímá mne ten princip. díky

Prostě zapnete, posvítíte a uvidíte. Někdy... Někdy více zřejmě, někdy méně, někdy zřejmě nezřejmě😋 Největší "pecky" jsem objevil více méně náhodně pod barovou UV zářivkou u Magistra Kelley😎 😋 😁

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#4 16. 6. 2012, 00:39
Prostě zapnete, posvítíte a uvidíte. Někdy... Někdy více zřejmě, někdy méně, někdy zřejmě nezřejmě😋 Největší "pecky" jsem objevil více méně náhodně pod barovou UV zářivkou u Magistra Kelley😎 😋 😁

Ovšem ani to, nebude tak jednoduché, předpokládám že je třeba na té barové sesličce strávit mnoho hodin než se dostaví první objevitelské úspěchy 😃 😉

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#5 16. 6. 2012, 13:20

Turtle, co Ty v tom hned nevidíš... Inu, podle sebe soudím tebe - chtěl bych vidět tu tvou australskou živnost😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.