Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#21 18. 5. 2012, 15:51
;) Myslím to vážne. Snažil som sa na to pozrieť z viacerých uhľov pohľadu, ale moja snaha je bezúspešná 😞 Alebo nepatrím k vyvoleným, ktorý boli obdarený tým "správnym" umeleckým cítením.

Nic si z toho nedělej. Někdo přece musí nakupovat i dobové či soudobé kýčovité obrázky😋

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#22 18. 5. 2012, 17:05

Tak keď som chodil do školy, tak sme na literatúre rozoberali (teda súdružka učiteľka) básne rôznych svetových autorov, čo písali, ako to písali a "čo tým chceli povedať". Teda - taká recenzia. Ak by niekto z tunajších odborníkov spravil takúto "recenziu" na tento obraz, tak by som mu bol moc vďačný.

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#23 18. 5. 2012, 18:31

Panove ahoj,potesene se tu rozproudila hezka diskuze,ja jsem pouze napsal
ze se mi ta kytice libi a za tim stojim,(vubec pomlcim,ze jeho obrazy dosahuji
milionove castky),Spala se pokousel experimentovat,zkousel kubismus,maloval
pouze dvema barvami,ma i hezke krajinky....je to jako s zenskymi,ta ktera mne zvedne ze zidle,Vas necha chladnym...mne se napriklad nelibi Picassuv kubismus,nebo Daliho surealismus,ale to je muj prisne osobni nazor,ktery si neodvazuji nekomu nutit...jinak Brette pockej v sobotu!!!😆 😁

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#24 18. 5. 2012, 21:00

Maxmilian, som rád, že to berieš takto s nadhľadom. Ja samozrejme rešpektujem, že sa tento typ maľby niekomu páči. A s tou "recenziou" to bolo myslené s "nadsázkou". Je to o pocitoch (aspoň u mňa).
Čo sa týka tej soboty (a nedele), tak nech hokej dopadne akokoľvek, tak ja mám v tom jasno už dnes a pred našimi hokejistami dávam "klobúk dole". A šo sa týka finále LM, tak tam mám jasno tiež. Futbalová krása zomrela v semifinále na Nou Campe. A kto vyhrá v Mníchove ma zaujíma asi tak, ako či si môj sused dal ráno čisté trenky ...

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#25 19. 5. 2012, 00:28

no bude to bratrovrazedny boj,ale at vyhraje lepsi,co se fotbalu tyce jsem na
vazkach,v Chelsea hraje P.Cech a od Areny to mam par km,cely Mnichov je cerveno-bily-necham se prekvapit,v kazdem pripade preji vsem hezky a napinavy
sportovni zazitek...

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#26 19. 5. 2012, 00:35
Maxmilian, som rád, že to berieš takto s nadhľadom. Ja samozrejme rešpektujem, že sa tento typ maľby niekomu páči. A s tou "recenziou" to bolo myslené s "nadsázkou". Je to o pocitoch (aspoň u mňa). Čo sa týka tej soboty (a nedele), tak nech hokej dopadne akokoľvek, tak ja mám v tom jasno už dnes a pred našimi hokejistami dávam "klobúk dole". A šo sa týka finále LM, tak tam mám jasno tiež. Futbalová krása zomrela v semifinále na Nou Campe. A kto vyhrá v Mníchove ma zaujíma asi tak, ako či si môj sused dal ráno čisté trenky ...

Někdy je dobré vědět že Tvůj soused dodržuje zásady hygieny,
nikdy nevíš jestli nebyl ve Tvé ložnici 😁 😉

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#27 19. 5. 2012, 14:09

turtle, turtle ... zasa si nesklamal 🙂
Ale dal si mi "červíka do hlavy". Budem si musieť naňho trochu "posvietiť" 😃

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#28 19. 5. 2012, 19:47

to:Brett...gratuluji a hodne stesti ve finale!!

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#29 20. 5. 2012, 10:51
to:Brett...gratuluji a hodne stesti ve finale!!

;) Ďakujem. Vítazstvo ma samozrejme moc potešilo. A finále? Nooo ... Ak budú Rusi hrať ako proti Fínom, tak to jednoduché nebude. A Čechom medalu prajem. Myslím, že hrajú lepší hokej ako pri zisku zlata v Nemecku.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.