Moderátoři: smith

Oliver, pred časom som sa pýtal na heslo vyrazené v britských minciach typu crown. Tak sa mi to nejako zapáčilo a dal som si to prefotiť na tričko aj s podobizňou kráľa Juraja IIII. Neviem či sa to dá nazvať výrobkom z mincí, ale okolie som týmto netradičným motívom celkom zaujal.
Obrázky:

:) dobry. ja si take kdysi udelal nekolik tricek s ruznymi motivy a celkem to take melo uspech (dokonce jsem je dal i do "[obchudk(http://www.t-shock.eu/e-shops/shop?id=m9d8&kategorie=nKrGtkNc)", aby si je mohl pripadne i nekdo dalsi nechat vytisknout):
Obrázky:

Dal som urobiť tričko aj mojej dcére vysokoškoláčke a poviem Ti Oliver, mal som obavy ako to prijme. Motív som zobral z 500 frankovej bankovky Francúzska z r. 1942. Dávnejšie som ju kúpil na burze pretože ma veľmi zaujal motív i výtvarné spracovanie. Pridal som k tomu anglický nápis, ktorý som vymyslel a dielo bolo dokonané. Triko bolo ocenené výkrikom radosti ,, Aký krásny secesný motív", no a bolo po obavách. Nechcem tu ďalej pridávať ďalšie obrázky, ktoré s témou veľmi nesúvisia, len chcem podotknúť, že niekedy stačí málo aby ste zaujali našu mládež aj dobrým nápadom, nielen výkrikmi najnovšej elektroniky.

jen to sem dej, ja si myslim, ze se radi podivaji i ostatni (ja urcite).

Tak dobre, ale len túto stranu s bankovkou. Avšak neviem si to predstaviť na tričku staršieho, ak by som zveličil, tak poviem dogmatického či snáď konzervatívneho Francúza. Júúúj oni by ma hnali aj s anglickou replikou nad ich symbolom !!! Mimochodom, je to správne Turtle?
Obrázky:

skoda, ze to tricko neni i s naplni 😁 😁 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.