Tak za tuhle cenu to fakt neprodá. To, že se prodávají veřejně falza mě sice stále vadí, ale už jsem se s tím smířil. Když to někdo koupí, jeho boj. Mě mnohem víc vadí posudky od renomovaných osobností, co se pod ty falešné posudky podepíší. Ale to by bylo taky na dlouhou diskuzi.

souhlasím, špínu z politiky sem netahat,
jen jsem se velmi malou trochou do mlýna přidala,
ale schází se tu především lidé , kteří si povídají v nejrůznějších rovinách o výtvarném umění, tak u toho zůstaneme, dobrá volba,
za mně tedy poklidný a pohodový zbytek Adventu
a ač je to brzy i přání krásných Vánoc, prožitých s těmi, co máte rádi,
filomena

Jen připomínám, že tuto "špínu z politiky" sem nezavlekl nikdo jiný než jakýsi pomatený prorusácký zmrd jménem "pepegonzales" svým tupým příspěvkem: "Třeba to, že na nás Staňjura s Fialkou chystají takovou inflaci, že rohlík bude za 100.000 Kč. Pak by cena odpovídala realitě"

Souhlasím, naběhla jsem pepegonzalesovi na vidle, ale, přátelé, musela jsem.
Zkusím se propříště obrnit.
Taky vám všem (tedy kromě pepegonzalese😎) přeju klidný advent a sněhu a zimy tak akorát k Vánocům...

Udělal ze sebe debila a nejvíc se mi líbilo, jak se tomu ty děti upřímně chlámaly😃 To je, stejné jako jsme se my dospělí chlámali těm Jakešovým BOJLERŮM vzpomínáte ? No jo děti prostě neojebete a debila poznají spolehlivě 🙂

Tomu debilovi můžou skočit na vějičku jen potroublí důchodci, aby ho volili. Jsem sám proti sobě , protože důchod mne čeká za 4 roky, ale tak potroublý , abych volil takového nýmanda nebudu.To bych se musel zbláznit 😃

Já už v důchodu vlastně jsem, mým rodičům je hodně přes osmdesát, ale naše svědomí je čisté🙂))))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.