Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
floodland

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2012

#111 15. 12. 2022, 21:05
Obraz je po všech stránkách jednoznačný padělek, přičemž ty radíš prodejci, aby ho prodával od "rozumný startovačky"?? Já se snad opravdu poseru smíchy:-)))))

Tak za tuhle cenu to fakt neprodá. To, že se prodávají veřejně falza mě sice stále vadí, ale už jsem se s tím smířil. Když to někdo koupí, jeho boj. Mě mnohem víc vadí posudky od renomovaných osobností, co se pod ty falešné posudky podepíší. Ale to by bylo taky na dlouhou diskuzi.

Profilový obrázek
floodland

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2012

#112 15. 12. 2022, 21:07
Myslím,že zásadní sběratel se musí nacházet v ČR....

Chápu to tak, že v tomto případě sběratel=kavka?

Profilový obrázek
filomena

Uživatel

Zaregistrován:
31. 7. 2013

#113 15. 12. 2022, 21:16
Mohu poprosit?Nepište sem své politické názory...budeme se dohadovat přátelé?

souhlasím, špínu z politiky sem netahat,
jen jsem se velmi malou trochou do mlýna přidala,
ale schází se tu především lidé , kteří si povídají v nejrůznějších rovinách o výtvarném umění, tak u toho zůstaneme, dobrá volba,
za mně tedy poklidný a pohodový zbytek Adventu
a ač je to brzy i přání krásných Vánoc, prožitých s těmi, co máte rádi,
filomena

Profilový obrázek
edef322

Uživatel

Zaregistrován:
14. 12. 2022

#114 15. 12. 2022, 21:41

Jen připomínám, že tuto "špínu z politiky" sem nezavlekl nikdo jiný než jakýsi pomatený prorusácký zmrd jménem "pepegonzales" svým tupým příspěvkem: "Třeba to, že na nás Staňjura s Fialkou chystají takovou inflaci, že rohlík bude za 100.000 Kč. Pak by cena odpovídala realitě"

Profilový obrázek
Kolemjdouci

Uživatel

Zaregistrován:
25. 4. 2013

#115 15. 12. 2022, 21:43
souhlasím, špínu z politiky sem netahat, jen jsem se velmi malou trochou do mlýna přidala, ale schází se tu především lidé , kteří si povídají v nejrůznějších rovinách o výtvarném umění, tak u toho zůstaneme, dobrá volba, za mně tedy poklidný a pohodový zbytek Adventu a ač je to brzy i přání krásných Vánoc, prožitých s těmi, co máte rádi, ...

Souhlasím, naběhla jsem pepegonzalesovi na vidle, ale, přátelé, musela jsem.
Zkusím se propříště obrnit.

Taky vám všem (tedy kromě pepegonzalese😎) přeju klidný advent a sněhu a zimy tak akorát k Vánocům...

Profilový obrázek
poradnydest

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2015

#117 16. 12. 2022, 17:15

Moc sem se zasmál .Podle mě je hraniční génius .Sám sebe knokautovat , to jen tak někdo nedokáže :- )))

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#118 16. 12. 2022, 18:34
Moc sem se zasmál .Podle mě je hraniční génius .Sám sebe knokautovat , to jen tak někdo nedokáže :- )))

Udělal ze sebe debila a nejvíc se mi líbilo, jak se tomu ty děti upřímně chlámaly😃 To je, stejné jako jsme se my dospělí chlámali těm Jakešovým BOJLERŮM vzpomínáte ? No jo děti prostě neojebete a debila poznají spolehlivě 🙂

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#119 16. 12. 2022, 18:45
Udělal ze sebe debila a nejvíc se mi líbilo, jak se tomu ty děti upřímně chlámaly😃 To je, stejné jako jsme se my dospělí chlámali těm Jakešovým BOJLERŮM vzpomínáte ? No jo děti prostě neojebete a debila poznají spolehlivě 🙂

Tomu debilovi můžou skočit na vějičku jen potroublí důchodci, aby ho volili. Jsem sám proti sobě , protože důchod mne čeká za 4 roky, ale tak potroublý , abych volil takového nýmanda nebudu.To bych se musel zbláznit 😃

Profilový obrázek
Kolemjdouci

Uživatel

Zaregistrován:
25. 4. 2013

#120 16. 12. 2022, 19:03
Tomu debilovi můžou skočit na vějičku jen potroublí důchodci, aby ho volili. Jsem sám proti sobě , protože důchod mne čeká za 4 roky, ale tak potroublý , abych volil takového nýmanda nebudu.To bych se musel zbláznit 😃

Já už v důchodu vlastně jsem, mým rodičům je hodně přes osmdesát, ale naše svědomí je čisté🙂))))

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.