Tak tady to vzal bývalý falešný Ovčáček (odtajněný Ondřej Langr) dneska na FB!
A já pořád myslela, že si dělá jen tak prču jako kdysi za mluvčího;))))
Ale už p-š-t, děcka...

Jo naštěstí, že těch vzdělaných důchodců je víc. Já jsem sice jen v uvozovkách vyučený, ale hlupáka poznám.Škoda, že už děti ve škole nemají právo volit. Mám jen výuční list a dokonce ani maturitu nemám, ale 90 procent těch otázek bych zodpověděl. Ale prezident fakt nechci být 😆

Vážená paní jdoucí kolem, nevím zda jste si toho všimla, ale ceny potravin se zvyšují v celé "podělané" EU a tam Babiš rohlíky nepeče. Rozdíl je pouze v přístupu jednotlivých vlád, proto jezdí Češi nakupovat potraviny do PL, kde vláda zrušila DPH na potraviny. A o energiích raději ani nemluvím, Fialka zastropoval elektřinu na cca 6 Kč za 1 kWh. Na Slovensku je to 1,5 Kč a v Německu 3 Kč. Je to smutné především proto, že vyrábíme elektřinu levně a máme jí přebytek.
Bohužel se Fialka bojí odejít z Lipské burzy, takže Němci se mají, na rozdíl od nás,
dobře.

Tak na tenhle "příspěvek" jsem nejprve reagovat vůbec nechtěl, ale urážet od ubožáků se nenechám. Ano, já jsem se zatáhl, navíc ještě pouze v žertu, politiku, ale vy sem zatahujete sprosté urážky. Ale je vidět, že jste typický volič současné, vládní garnitury. Vadí mi zaslepení pomatenci, kteří věří jen tomu co jim řekne
ČT, tedy že Rusové jsou ti zlí a USA ti hodní. Tak jednoduché to ale vůbec není. Vadí mi, že se měří každému jiným metrem. Víte vůbec, že při "humanitárním" bombardování Jugoslávie zemřelo 2500 civilistů, včetně dětí? Nevíte, protože jste tupý magor.

„Dá se to vysvětlit tím, že hlavně v době krize lidé hledají externího viníka, na kterého mohou ukázat prstem a zjednodušeně si tím vysvětlit komplexní aktuální situaci, což je i projevem obav a nespokojenosti,“
...
jedním z důvodů propadnutí dezinformacím je rozpad vztahů, osamělost nebo socioekonomické krachy. „Člověk si vytvoří závislost tak, že utíká z reality k internetu a tam zjistí, že všichni proti němu vedou spiknutí.“
...
„Třeba důchodkyně se posadí k internetu, pozná Facebook a najednou zjistí, že je vše jinak. Valí se sem miliony migrantů, všichni ji chtějí zabít a Bill Gates ji chce očipovat... Nebo že vedle ní staví 5G vysílač, který ji má taky zabít, ale média jí to tají, tak z toho lidé zblbnou. Podle průzkumu z roku 2016 asi 25 procent lidí věří více alternativním médiím než tradičním. A tato skupina pak hlásá, že je všechno jinak,“
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/dezinformace-hoaxy-poplasne-zpravy-valka-cesi.A221209_153100_domaci_imat

Kdyby v roce 1938 mocnosti správně vyhodnotily situaci a namísto Mnichovského diktátu dali ultimátum Německu ,pravděpodobně by následně vznikl vojenský konflikt .S největší pravděpodobností by v jeho rámci bylo bombardováno i Německo a byly by ztráty na životech civilistů jak německých , tak českých a jiných národností. Ano , jednalo by se o tisíce nevinných obětí a jejich blízcí by ještě po letech v sobě měli pocit nespravedlnosti a možná touhy po pomstě….Ale možná by se odvrátila Druhá světová válka se svými milióny obětí…. Blíží se Vánoce , navrhuji uzavřít příměří a na politiku se ….Hezké Vánoce :- )))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.