Že by Kubíkovci čakali prírastok? 🙂

Lachtan: Tvá úvaha a sdělení je jako krásný obraz 😉
Zájem o umění utužuje naši dovednost pozorování, analyzování objektů, verbální vyjádření toho, co vidíme, a formulování správných otázek. Zlepšuje kreativitu v oblasti diskuze, modelování a posuzování. Díky umění nacházíme souvislosti ve zdánlivě nesouvisejících věcech, učíme se hledat vodítka.
UMĚNÍ NÁS PROSTĚ DĚLÁ LEPŠÍMI😉

Stepaniku děkuji ti moc za ten odkaz, co jsi zde dal. Díky němu jsem až teď pochopil proč mi občas lidé nerozumí , když něco říkám a pár lidí mi řeklo, že když mám pocit, že by mohl nastat malý problém, tak se chovám, jako by už byl velký a strašně kombinuji , abych ten problém zmírnil a nebo úplně zastavil. Jsem prý katastrofista , který hasí požár, který zatím jen doutná a nehoří ... ale většinou dojde na má slova a tím, že uhasím i tu nejmenší jiskřičku nedojde k požáru, který se pak nedá uhasit v budoucnosti. Kolikrát se i moji rodinní příslušníci smějí, že vše moc řeším dopředu, ale já jsem pak v pohodě a oni lítají ,mávají rukama nad hlavou a neví co dělat dál.Jako bych měl nějakou záhadnou schopnost intuice předvídat problém dopředu. Je to hrozná vlastnost a těžko se s tím žije, protože jste občas pro své okolí nepochopitelní a působíte, jako nervově labilní, jak říká Wjem😃 Takže díky tomu článku od Tebe jsem dostal konečně po dlouhých letech odpověď na jednu z otázek, co si kladu proč mi někteří lidé občas nerozumí. Asi to bude tedy tím, že jsem buď vypatlaný mozek😃 , nebo prostě tím, že dokážu spojit věci, které spolu zdánlivě nesouvisí a ostatní to prostě nevidí .... Ano hodně jsem četl, miloval a miluji hudbu barokní, tvrdý heavy metal, od malička se mi líbí obrazy a chodil jsem do kostelů v mládí ne kvůli víře, ale krásným obrazům a tím pádem začal i přemýšlet o víře, jestli na ní něco není a je, ale nesmíš přemýšlet ortodoxně, protože každý fanatizmus i politický škodí. Takže tvůj odkaz mne posunul o dost dál, teď začínám chápat proč mi občas někdo nerozumí a žije se mi tím pádem lépe od teď, protože vím, že oni třeba jen neví a nemohou za to, že nevidí co já. Neměl to být ode mne nějaký psychologický elaborát a nepatří to do chlubírny, ale díky ní a Tobě, nebo Bretta jsem se fakt posunul zase dál, takže i patří , protože lidé kteří mají rádi krásné věci, umění ve všech jeho projevech a odstínech nemohou být v jádru špatní .... takže všichni tady , kdo jste na tomto foru a máte rádi krásné věci jste něčím vyšším obdaření a hlavně poznamenáni , jste fajn a jen si to musíte uvnitř uvědomit.

Buď úplně v klidu, takových jako Ty, je nás tady víc...!😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.