Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

#111 14. 7. 2017, 07:50

:)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#112 14. 7. 2017, 07:56

Zdenda-Kubik napsal/a:

:)

Obrázky:

:D ten si říká kůůva , co to sakra jééé ?😃

Profilový obrázek
Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

#113 14. 7. 2017, 09:38

Tady jeden ulet, to chtela moje zena🙂

Vytiska Jan (1985)
Bez názvu
Vytvořeno: 2013
Rozměr: 80.0 cm x 100.0 cm
Technika: Akryl

Obrázky:

Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Profilový obrázek
bolt

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2013

#114 14. 7. 2017, 10:01

Vladimír Kafka, rozměrný obraz ještě z dob studií na AVU. Nyní, spíše než jako malíř
znám jako léčitel.

Obrázky:

Profilový obrázek
filomena

Uživatel

Zaregistrován:
31. 7. 2013

#115 14. 7. 2017, 11:24

A jen abych naštvala všechny nemilovníky a nepříznivce Joži Uprky,
taky se pochlubím tím, co mám doma,
já osobně říkám krásné,
ale nikomu to nevnucuji...
a jinak vás všechny letně pozdravuji,
f

Obrázky:

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#116 14. 7. 2017, 15:31

Zdenda-Kubik napsal/a:

Tady jeden ulet, to chtela moje zena🙂

Vytiska Jan (1985)
Bez názvu
Vytvořeno: 2013
Rozměr: 80.0 cm x 100.0 cm
Technika: Akryl

Obrázky:

Pěkný obrázek, nejlépe do dětského pokojíčku 😉

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#117 14. 7. 2017, 15:45
Zdenda-Kubik napsal/a: Tady jeden ulet, to chtela moje zena🙂 Vytiska Jan (1985) ...

Že by Kubíkovci čakali prírastok? 🙂

Profilový obrázek
stepanik

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2016

#118 15. 7. 2017, 07:18
Jejda Mařák to je taky nádhera. No já, když tady kluci dávají tu modernu, tak bych si to nepověsil do bytu, ale nikdy bych neřekl, že to je škaredé, protože tomuto umění nemusím rozumět a to není chyba v těch, co se jim to líbí, ale ve mně protože mi chybí asi ten cit, abych v tom něco viděl. Takže chyba je ve mně, že mi chybí jakoby jedna barva ve spektru duchovního vnímání, to není chyba malíře, nebo jeho obdivovatelů. Takže to cítím vnitřně tak, že jsem chudší o jednu barvu. Ty mi rozumíš, jak to myslím.... Vždycky si říkám u nějakého díla, když se mi nelíbí .... dokázal bys ty něco takového namalovat, nebo vůbec vymyslet takový motiv ať je jakkoliv bizardní ? Odpovím si NE !!! a dodám si , tak nekritizuj, protože si neumětel a nerozumíš tomu. Klasické obrazy jsou na to, abys hned tak nepřemýšlel co tam je znázorněno... moderní umění je pro lidi s empatií a určeny k přemýšlení a stejně tam každý uvidí něco jiného si myslím a asi o to ten autor usiloval, aby se lidi zastavili a přemýšleli o tom, co chtěl ostatním sdělit.... Asi, myslím že tak by to mohlo být dle mne. Jsem možná nervově labilní, jak říká Wjem , nebo se třeba mýlí, ale nijak mne to v životě neomezuje naštěstí a já jsem takový rád, mám emoce takže žiju a o tom ten život je. Ahoj Brette😃

Lachtan: Tvá úvaha a sdělení je jako krásný obraz 😉

https://www.flowee.cz/esprit/kultura-a-umeni/1091-jak-umeni-zvysuje-inteligenci?highlight=WyJ1bVx1MDExYm5cdTAwZWQiXQ==

Zájem o umění utužuje naši dovednost pozorování, analyzování objektů, verbální vyjádření toho, co vidíme, a formulování správných otázek. Zlepšuje kreativitu v oblasti diskuze, modelování a posuzování. Díky umění nacházíme souvislosti ve zdánlivě nesouvisejících věcech, učíme se hledat vodítka.

UMĚNÍ NÁS PROSTĚ DĚLÁ LEPŠÍMI😉

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#119 15. 7. 2017, 08:11

Stepaniku děkuji ti moc za ten odkaz, co jsi zde dal. Díky němu jsem až teď pochopil proč mi občas lidé nerozumí , když něco říkám a pár lidí mi řeklo, že když mám pocit, že by mohl nastat malý problém, tak se chovám, jako by už byl velký a strašně kombinuji , abych ten problém zmírnil a nebo úplně zastavil. Jsem prý katastrofista , který hasí požár, který zatím jen doutná a nehoří ... ale většinou dojde na má slova a tím, že uhasím i tu nejmenší jiskřičku nedojde k požáru, který se pak nedá uhasit v budoucnosti. Kolikrát se i moji rodinní příslušníci smějí, že vše moc řeším dopředu, ale já jsem pak v pohodě a oni lítají ,mávají rukama nad hlavou a neví co dělat dál.Jako bych měl nějakou záhadnou schopnost intuice předvídat problém dopředu. Je to hrozná vlastnost a těžko se s tím žije, protože jste občas pro své okolí nepochopitelní a působíte, jako nervově labilní, jak říká Wjem😃 Takže díky tomu článku od Tebe jsem dostal konečně po dlouhých letech odpověď na jednu z otázek, co si kladu proč mi někteří lidé občas nerozumí. Asi to bude tedy tím, že jsem buď vypatlaný mozek😃 , nebo prostě tím, že dokážu spojit věci, které spolu zdánlivě nesouvisí a ostatní to prostě nevidí .... Ano hodně jsem četl, miloval a miluji hudbu barokní, tvrdý heavy metal, od malička se mi líbí obrazy a chodil jsem do kostelů v mládí ne kvůli víře, ale krásným obrazům a tím pádem začal i přemýšlet o víře, jestli na ní něco není a je, ale nesmíš přemýšlet ortodoxně, protože každý fanatizmus i politický škodí. Takže tvůj odkaz mne posunul o dost dál, teď začínám chápat proč mi občas někdo nerozumí a žije se mi tím pádem lépe od teď, protože vím, že oni třeba jen neví a nemohou za to, že nevidí co já. Neměl to být ode mne nějaký psychologický elaborát a nepatří to do chlubírny, ale díky ní a Tobě, nebo Bretta jsem se fakt posunul zase dál, takže i patří , protože lidé kteří mají rádi krásné věci, umění ve všech jeho projevech a odstínech nemohou být v jádru špatní .... takže všichni tady , kdo jste na tomto foru a máte rádi krásné věci jste něčím vyšším obdaření a hlavně poznamenáni , jste fajn a jen si to musíte uvnitř uvědomit.

Profilový obrázek
stepanik

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2016

#120 15. 7. 2017, 08:39
Stepaniku děkuji ti moc za ten odkaz, co jsi zde dal. Díky němu jsem až teď pochopil proč mi občas lidé nerozumí , když něco říkám a pár lidí mi řeklo, že když mám pocit, že by mohl nastat malý problém, tak se chovám, jako by už byl velký a strašně kombinuji , abych ten problém zmírnil a nebo úplně zastavil. Jsem prý katastrofista , který hasí požár, který zatím jen doutná a nehoří ... ale většinou dojde na má slova a tím, že uhasím i tu nejmenší jiskřičku nedojde k požáru, který se pak nedá uhasit v budoucnosti. Kolikrát se i moji rodinní příslušníci smějí, že vše moc řeším dopředu, ale já jsem pak v pohodě a oni lítají ,mávají rukama nad hlavou a neví co dělat dál.Jako bych měl nějakou záhadnou schopnost intuice předvídat problém dopředu. Je to hrozná vlastnost a těžko se s tím žije, protože jste občas pro své okolí nepochopitelní a působíte, jako nervově labilní, jak říká Wjem😃 Takže díky tomu článku od Tebe jsem dostal konečně po dlouhých letech odpověď na jednu z otázek, co si kladu proč mi někteří lidé občas nerozumí. Asi to bude tedy tím, že jsem buď vypatlaný mozek😃 , nebo prostě tím, že dokážu spojit věci, které spolu zdánlivě nesouvisí a ostatní to prostě nevidí .... Ano hodně jsem četl, miloval a miluji hudbu barokní, tvrdý heavy metal, od malička se mi líbí obrazy a chodil jsem do kostelů v mládí ne kvůli víře, ale krásným obrazům a tím pádem začal i přemýšlet o víře, jestli na ní něco není a je, ale nesmíš přemýšlet ortodoxně, protože každý fanatizmus i politický škodí. Takže tvůj odkaz mne posunul o dost dál, teď začínám chápat proč mi občas někdo nerozumí a žije se mi tím pádem lépe od teď, protože vím, že oni třeba jen neví a nemohou za to, že nevidí co já. Neměl to být ode mne nějaký psychologický elaborát a nepatří to do chlubírny, ale díky ní a Tobě, nebo Bretta jsem se fakt posunul zase dál, takže i patří , protože lidé kteří mají rádi krásné věci, umění ve všech jeho projevech a odstínech nemohou být v jádru špatní .... takže všichni tady , kdo jste na tomto foru a máte rádi krásné věci jste něčím vyšším obdaření a hlavně poznamenáni , jste fajn a jen si to musíte uvnitř uvědomit.

Buď úplně v klidu, takových jako Ty, je nás tady víc...!😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.