Moderátoři: smith

Profilový obrázek
krokodill

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2008

#51 3. 3. 2009, 00:05
krokodill napsal/a: Skenoval jsem to v Acrobatu a ty knihy byly tak sešlé, že to je takové... ...

Jak píšu, ty knihy lépe nešly, ale jak Cach, tak Halačka jsou v té kvalitě, jak je ta stránka asi 447? Hanibal je také super, stejně jako Dějiny peněz na Moravě.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#52 3. 3. 2009, 00:24
Mě to také není jedno, ale podívej se vejš. Chtěl jsem nějaké knihy a nikdo se mi neozval. Tak jsem se rozhodl nikoho nedoprošovat, navštívil jsem knihovnu v H. K. a začal skenovat. Další věci, co si tam chci půjčit a postupně naskenovat, je několik dílů numismatických sborníků (mají tam r. 72, 73, 75, 76, 79, 83, 86 a 89). A pak se dál uvidí....

ja te chapu a neminim se do tebe vubec navazet. tak sem to nemyslel. sem rad, ze je tu nekdo, kdo na to ma cas a je ochotnej to delat, ja na to cas bohuzel nemam, i presto sem par veci spachal. rad ti naopak pomuzu a s lescim ti poradim ohledne zpracovani scanu, kdyz budes chtit... vnucovat se ale nebudu... (pokud chces, posli me jednu tu "blbe" nascanovanou stranku, mrknu, jesli to pujde nejak snadno opravit)... nechci za to nic, za ty rady - ja se jen nemuzu divat na sprzneny scany...

pochop, o co tu jde, proc ti nikdo neodpovedel... ty se tu objevis, nikdo te nezna a cekas, ze se ti nabidnou rekneme "interni" veci, ktery se tu pohybujou opravdu jen mezi par lidma (az na par vylozene verejnejch veci, kery se valej napr. na rapidu)... kdybyses nejdriv trosku zapojil, seznamil se, situace by byla jina... to ti potvrdi i ostatni... atmosfera je tu rek bych pratelska, ale zpocatku mirne opatrna... jinak zdravim do vychodnich cech, meho rodiste🙂

btw. nechci bejt vysirka, ale s tim linkem tady na tom foru kde to ctou stovky lidi... dost hazardujes... ostatni kdyztak pres mail, pokud chces, je v profilu...

Profilový obrázek
Vanya

Uživatel

Zaregistrován:
28. 2. 2009

#53 3. 3. 2009, 12:06

Uz som to 2 ludom poslal a je to obmedzene na 10 downloadov, ale snad to este pojde, ak to bude este niekdo chciet, uploadnem to este raz:

http://rapidshare.com/files/204341838/Saurmasche_Munzsammlung.pdf.html

CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku

Profilový obrázek
Vanya

Uživatel

Zaregistrován:
28. 2. 2009

#54 3. 3. 2009, 15:36
Tož ještě jednou. Robbie, Tys zde jako moderátor. Na první stránce máš uvedený seznam, ze kterého je prý možno nějakým způsobem i něco dostat, pokud si o to někdo napíše😲 Již dvakrát jsem se dotazoval po nějakých knihách, ale ani jednou jsi mi neráčil ani písmenkem odepsat, že to třeba nejde, nebo jde, ale za určitých podmínek. Nevadí, holt jsme takoví, jací jsme. Ale jelikož jsem teď chvilku doma (na nemocenské), využil jsem hafo času a naskenoval jsem tyto knihy: František Cach - Nejstarší české mince I František Cach - Nejstarší české mince II ...

Ozvi sa prosim na moj mail v profile, mam zaujem o dost veci a mam aj co ponuknut na vymenu🙂

CORPUS NUMMORUM

Profilový obrázek
krokodill

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2008

#55 3. 3. 2009, 19:13

Vanya, v tvojom profile si skrytý. Môžeš mi poslať maila na adresu pavlik.miro@iol.cz 😆

Profilový obrázek
Vanya

Uživatel

Zaregistrován:
28. 2. 2009

#56 7. 3. 2009, 19:58

CORPUS NUMMORUM

Profilový obrázek
mshef

Uživatel

Zaregistrován:
18. 7. 2008

#57 16. 3. 2009, 18:51
Uz som to 2 ludom poslal a je to obmedzene na 10 downloadov, ale snad to este pojde, ak to bude este niekdo chciet, uploadnem to este raz: http://rapidshare.com/files/204341838/Saurmasche_Munzsammlung.pdf.html

Hi, may anyone to upload this book again, please?

Profilový obrázek
Honza22

Uživatel

Zaregistrován:
7. 5. 2008

#58 21. 3. 2009, 09:00

Můžu poprosit o: Značky mincoven a mincmistrů - Leopold I.

Na mail Srenky@seznam.cz Předem moc díky.

A nevíte,kde se dají sehnat značky mincmistrů ferdinanda II,III?

Profilový obrázek
Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

#59 21. 3. 2009, 09:40

Značky mincmistrů Ferdinanda II. a III. z mincoven v Čechách, na Moravě, Slezsku a Slovensku jsou vyobrazeny v publikaci I.Halačka: Vládní mincovnictví na našem území 2.díl-období 1620-1740.
A ještě (kromě mincoven na Slovensku) i v publikaci: I.Halačka: Mince zemí koruny české 2.díl.

Profilový obrázek
lemlak

Uživatel

Zaregistrován:
11. 7. 2008

#60 21. 3. 2009, 09:47

Honzo náhodou něco mám ,už ti to scanuju.jestli to bude ono.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.